Last news in Fakti

10 Декември, 2021 12:24 4 027 3

Дъстин Порие: След битката с Хабиб постигнахме най-голямата ни цел

  • дъстин порие-
  • мма-
  • благотворителност

The Diamond ще осигури 300,000 порции храна за бедните

Дъстин Порие: След битката с Хабиб постигнахме най-голямата ни цел - 1
Снимка: Instagram

Дъстин Порие не спира да прави благотворителни дела със своята фондация. В края на миналия месец стана ясно, че The Diamond ще осигури 300,000 порции храна за бедните. За целта той ще продаде своята екипировка от битката с Чарлз Оливейра този уикенд, пише mma.bg.

Порие ще се бие за титлата в лека категория с Оливейра в главната битка на UFC 269 в Лас Вегас. Дъстин влиза в боя със серия от 3 поредни победи. Тази година е най-добрата в кариерата му от гледна точка на парите.

Публикация, споделена от Dustin Poirier (@dustinpoirier)

Той направи 2 битки с Конър Макгрегър и успя да го победи и в двете срещи. Сега Порие има шанс да спечели титлата, което ще бъде черешката на тортата. В интервю за медиите преди битката Порие реши да говори за своята благотворителная дейност.

“Продавам си екипировката след всеки двубой и ще продължа да го правя, докато се пенсионирам. След битката с Хабиб постигнахме най-голямата ни цел. Това беше важен проект, който направихме в Уганда.

Изградихме кладенци за вода и благодарение на помощта на Хабиб купихме земя, върху която фондацията строи къщи. Там отворихме и аптека.

След това обединихме усилията си с Мани Пакиао, за да построим тези къщи, така че всичко започна с Хабиб”, разказа Порие.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смях

    17 1 Отговор
    А Кобрата подари на андреа сиси !!!!
  • 2 Механик

    8 1 Отговор
    Те и Сорос, и Гейтс, и Ротшилд и те с техните организации правят "благотворителност". Я ги гледайте сега колко много се грижат за неваксинираните хора! Грижовни, та дрънкат.
  • 3 Достойно

    0 0 Отговор
    Българско поведение