Last news in Fakti

12 Декември, 2021 14:30 1 346 2

Артета за Обамеянг: Има правила в клуба, които не подлежат на коментар от футболистите

  • пиер-емерик обамеянг-
  • арсенал-
  • микел артета

Испанецът обясни защо е извадил капитана си от отбора

Артета за Обамеянг: Има правила в клуба, които не подлежат на коментар от футболистите - 1
Снимка: БГНЕС

Пиер-Емерик Обамеянг отново бе изваден от състава на Микел Артета по дисциплинарни причини. Това потвърди треньорът преди мача със Саутхамптън снощи.

Мисля, че в клуба демонстрираме постоянство по определени правила, които не подлежат на коментар в отбора, и те са причината той да не е в отбора днес“, каза Артета, цитиран от Sky Sports.

Това е второ подобно провидение на капитана на „артилеристите“, след като през миналия сезон остана резерва срещу Тотнъм, тъй като бе закъснял за разбора преди мача, но сега срещу „светците“ дори не бе включен в групата за мача.

31-годишният габонец е напът да се превърне във втория Месут Йозил. Общото помежду им е, че след подписването на новите им договори с Арсенал започнаха да демонстрират все по-ниско желание за игра. Припомняме, че „Оба“ успя да принуди ръководството да го задържи през миналия сезон, като му предложи €300 хил. на седмица за период от 3 години.

Междувременно „топчиите“ спечелиха срещата със Саутхамптън с 3:0, въпреки отсъствието на водещия си реализатор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ...

    8 2 Отговор
    Така е ... Колкото и пари да му дадеш ... М@имун@та си остава м@имун@... Природен закон.
  • 2 kieran_tierney

    0 0 Отговор
    Това вероятно ще му е и последен сезон при нас