Last news in Fakti

12 Декември, 2021 22:30 1 759 1

Юноша на Милан спъна ялов Наполи по пътя към титлата

  • наполи-
  • емполи-
  • патрик кутроне-
  • милан

Емполи се утвърди, като една от изненадите на сезона в Серия А

Юноша на Милан спъна ялов Наполи по пътя към титлата - 1
Снимка: БГНЕС

Юношата на Милан Патрик Кутроне се превърна в палача на Наполи, вкарвайки тима в серия от 3 мача без успех в италианския елит, а така и мечтата за титла започна да се отдалечава от тима.

Централният нападател вкара един от най-необичайните голове, които сме виждали този сезон. Той скочи при едно центриране от корнер, а защитник на домакините изчисти в тила му, за да може при рикошета кълбото да влезе във вратата на „партенопеите“.

Голът обаче дойде с цената на 3 точки за Емполи, като така тимът се затвърди, като една от изненадите на сезона в Серия А и вече е само на 2 точки зад Ювентус в класирането.

Тимът от Неапол пък ще трябва да поработи доста на тренировъчното игрище, за да коригира грешките в атака, които костваха успеха днес. Все пак цели 30 удара бяха отправени от играчите на Лучано Спалети в този мач, но само 6 намериха очертанията на вратата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Calciopoli

    1 0 Отговор
    Тия бездарници от Неапол ме лишиха от 900 кинта, трофей да не видят