Last news in Fakti

15 Декември, 2021 17:30 1 211 1

Уейн Рууни обмисля завръщане в родния Евертън

  • уейн рууни-
  • евертън-
  • дарби каунти-
  • рафаел бенитес

Легендата на Манчестър Юнайтед е един от вариантите за заместник на Рафа Бенитез

Уейн Рууни обмисля завръщане в родния Евертън - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-великите английски голмайстори на всички времена Уейн Рууни е спряган за треньорския пост в Евертън след всичките несгоди, до които клубът бе докаран от Рафа Бенитез от старта на сезона, научихме от Mirror.

36-годишният бивш нападател стартира професионалната си кариера именно от академията на Евертън, а скоро след дебюта си през 2002 г. премина в Манчестър Юнайтед, за да се превърне в звезда от световна величина. В момента той е треньор на Дарби Каунти, където е приет със смесени чувства.

Бетинез от своя страна е обвиняван, че изостава в разбиранията си от съвременния футбол, а „карамелите“ имат нужда от свеж подход, за да реализират потенциала, който несъмнено притежават.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В.Г.З.

    2 2 Отговор
    Тоя шемет с мокета на главата вече и за треньор ли се изучи?!?