Last news in Fakti

16 Декември, 2021 15:30 4 461 3

Абрамович се разгневи на Реал Мадрид, задето му подлива вода

  • роман абрамович-
  • челси-
  • реал мадрид-
  • еден азар-
  • антонио рюдигер

Руснакът дърпа щепсела на една от сделките с „кралския клуб“

Абрамович се разгневи на Реал Мадрид, задето му подлива вода - 1
Снимка: БГНЕС

Роман Абрамович е останал бесен на Реал Мадрид, след като испанското издание El Nacional разкри, че „кралския клуб“ му подлива вода в преговорите за нов договор на една от звездите му.

Руският милиардер изглежда няма да успее да задържи Антонио Рюдигер в състава, защото още преди да изтече договорът му с Челси става ясно, че се водят задкулисни преговори, които да убедят германеца, че мястото му е на „Сантиаго Бернабеу“.

В отговор Абрамович смята да се оттегли от преговорите за завръщане на Еден Азар, като така остави белгиеца да тежи на бюджета на клуба с оглед непрестанните му контузии.

„Сините от Стамфорд Бридж“ са единствените, които проявяват интерес към 30-годишното крило, благодарение на богатото му минало с клуба, но сега явно ще остане в Мадрид, за да изпълни контракта си до край, независимо дали играе или не.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    13 4 Отговор
    объркали са се нещо балетистите. не е добре да бъде ядосван рома. ще си жънат каквото са посяли.
  • 2 Krischo

    3 7 Отговор
    Абе пешо къв е тоя палячо бе тоя не може да се мери със боса на реал мадрид кво ша направи тоя като не вземе азар ша си играе ама ша вземем и рюдигер а челси без него са гола вода в защита

    Коментиран от #3

  • 3 Роман

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Krischo":

    бОквар! Неграмотен симпатизант на Реал М!