Last news in Fakti

16 Декември, 2021 18:45 1 782 12

Кайседо открадна точка от Арда с голове в продълженията

  • арда-
  • цска-
  • жорди кайседо

ЦСКА изглежда вече е изцяло зависим от головата форма на еквадореца

Кайседо открадна точка от Арда с голове в продълженията - 1
Снимка: Fakti.bg

ЦСКА остава в битката за титлата след много трудно извоювана точка в Кърджали от тима на Арда, благодарение на централния си нападател Жорди Кайседо.

Еквадорецът на два пъти възстановяваше равенството в мача след попадения с глава и то в добавеното време на двете полувремена.

Преди него се разписваха Томислав Йорданов от дузпа и Иван Коконов с мощен удар от дистанция.

„Армейците“ наваксаха само точка от изоставането си от Лудогорец на върха, а на 20 декември двата тима ще премерят сили за последно в редовния сезон. Разликата в момента е 5 точки в полза на „орлите“.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3.14К

    10 17 Отговор
    Неудачниците, пак загубиха точки по своя вина. Със своята неадекватност позволяват на съдиите да ги цакат с картони и дузпи, което ги улеснява да изпълнят поръчката от Гела. С тия пешеходци в средата и петимата съдии няма да имат шанс и в следващия мач.

    Коментиран от #3

  • 2 пешо

    12 7 Отговор
    стегни ги бе стойчо
  • 3 Почна се

    16 16 Отговор

    До коментар #1 от "3.14К":

    Почна се: Съдиите, БФС, студът, умората, министъра, общината..... Абе алооооо вижте си играта колкото Лудогорец са слаби толкова вие сте два пъти по слаби. Мъри беше прав Левски като игра не изостава много от лидерите а играе с юношите.
  • 4 Мим

    13 15 Отговор
    Точката им е подарък от Караджата,иначе заслужаваха да паднат поне с 2,,3, гола.Просто трябваше да хванат тоя м....ун и Арда печелеше...,Стройчо пак ще намери оправдания,само и само други да са виновни,но не и той.Сега и лудите ще го ударят в София....
  • 5 Bai NOODLES

    13 14 Отговор
    Тоя Караджов какъв гол им пусна ей,продажни чорбари ей.
  • 6 ЧервенаФуражка

    10 14 Отговор
    те освен старата си дружка, Ч.Море, друг отбор немогат да бият .........
  • 7 pRiPoKoLoVe4

    14 13 Отговор
    Добър вечер! Минавам само да честитя титлата на ЦСКА-София, както и купата и класирането в следващата фаза на ЕКТ - директните елиминации! Да не забравя и честит "СТАДИОН" да им пожелая от сърце! Накрая, но не на последно по важност място, честит МИНИСТЪР НА СПОРТА! Е, бай Милко и бай Добри не са на разположение, но поне Гриша Ганчев "ШИ НЪ ИЗДЪРЖА"... той е Робин Худ за бедните, но колко е откраднал, колко майки е почернил и колко рушвети е раздал не е важно!

    Коментиран от #9, #10

  • 8 Смешници

    13 11 Отговор
    най богатия клуб неможе да бие един фалирал на практика клуб ..............
  • 9 Ники

    9 11 Отговор

    До коментар #7 от "pRiPoKoLoVe4":

    Аз пък минавам да видя дали няма някой чорбар да си признае че днес Арда ги надиграха? Два гола на чорбарите с глава, нищо красиво нищо интересно пълна скука. И ище нещо има ли хора още да смятар че Караджов е по-добър от Ники Михайлов?
  • 10 Левски 1914

    5 11 Отговор

    До коментар #7 от "pRiPoKoLoVe4":

    Недей така Ганчев каза, че животеца му е бил нещастен най вероятно е трябвало да го пратят при байчо му Ставри, той щеше да го направи по щастлив.

    Коментиран от #11

  • 11 Бай Стою касапина

    11 3 Отговор

    До коментар #10 от "Левски 1914":

    А не си ли помисляш, че Гришата може да има някакви здравословни проблеми и затова говори така. Все пак е човек на възраст. То щото пък ти нямаш проблем с алкохола и с повтарянето на едно и също нещо по сто пъти. А? Всички сме нередовни пич!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.