Last news in Fakti

17 Декември, 2021 14:25 1 840 2

Треньорът на щангистите ни: Два дни преди Световното нямахме пари, за да летим

  • иван иванов-
  • щанги-
  • вдигане на тежести-
  • спорт

Можеше всички тези медали да не се случат

Треньорът на щангистите ни: Два дни преди Световното нямахме пари, за да летим - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на националния отбор по вдигане на щанги, Иван Иванов, даде равносметката си след завършването на Световното първнство в Ташкент.

„Казах преди първенството, че ще изпратим само хора, които са готови за място в топ 8 и така се случи в крайна сметка. Нямаме човек извън шестицата“, започна наставникът.

„Карлос взе очакван медал, не знаех само дали ще е златен. Той реализира това, което показваше на тренировки и си заслужи отличието. България винаги е била на световната сцена на щангите, дори и когато не сме имали световни първенци“.

„Божидар Андреев ще се върне категорично. Не е вписан още, има дела в съда. Мисля, че тези неща ще отпаднат скоро. Беше тягостно, защото два дни преди заминаването в Ташкент ние не разполагахме със средства, за да летим и можеше всички тези медали да не се случат“, завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гошо

    9 1 Отговор
    ако беше някой спорт... по-така... (ве, правилен! сещайте се) щеше да им и спонсори, и пари, и какво ли не. но за щанги...
  • 2 Софиянец

    1 0 Отговор
    Само не разбрахме как и откъде се намериха пари.
    Като кажеш "А", кажи и "Б"!