Last news in Fakti

18 Декември, 2021 12:10 1 524 9

Стойчо Младенов ще направи промени в състава на ЦСКА за мача с Лудогорец

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • лудогорец-
  • густаво бусато-
  • яник вилдсхут

Густаво Бусато и Яник Вилдсхут ще излязат като титуляри срещу шампионите на България в понеделник

Стойчо Младенов ще направи промени в състава на ЦСКА за мача с Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Титулярният вратар на ЦСКА Густаво Бусато ще се завърне под рамката за един от най-важните двубои през сезона - домакинството на Лудогорец. В последните две срещи на тима - с Черно море (2:0) и Арда (2:2), шанс за изява получи Димитър Евтимов, но сега той отново се очаква да отстъпи мястото си на бразилеца.

Българският страж е доста по-използван през този сезон, отколкото през миналия, като постът под рамката е един от малкото в състава на ЦСКА, на който има реална конкуренция. Засега обаче първият избор на Стойчо Младенов си остава по-опитният Бусато.

Освен бразилеца срещу Лудогорец в стартовия състав ще се завърне и Яник Вилдсхут. Нидерландският флангови футболист замени Йомов на почивката на гостуването срещу Арда и изигра може би най-силното си полувреме, откакто пристигна на "Армията". Именно той бе най-острият играч на "червените" и създаде най-много неприятности за защитниците на кърджалийци. На другата крайност бе вялото представяне на Бай, който пропиля и две много добри ситуации в началото на срещата. Затова и той ще остане на резервната скамейка. По дясното крило ще атакува Йомов, въпреки че и родният национал бележи голям спад в представянето си в последните седмици.

Турицов, който бе наказан за мача с Арда, ще се завърне отдясно на отбраната, заменяйки представилия се безобразно Вион. Французинът бе най-слабият на терена, като именно след негова грешка падна второто попадение на Арда. Без алтернатива в центъра на терена са Жеферсон и Мухар, а в ядрото на ариергарда се очаква да си партнират Матей и Метс, който бе съхранен в мача с Арда, защото висеше с картони. Мястото се ще отстъпи друг футболист, играл слабо срещу кърджалии - Томас Лам, който освен че бе неубедителен в основната си роля на защитник, пропусна и да вкара чисто положение с глава.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вилсхуд

    5 3 Отговор
    Вилсхуд стана новият герой на Армията. Толкова го плюха и сега изведнъж вкара един гол срещу Рома и всички му се кланят. Аз ли нещо не разбирам?
  • 2 Левски 1914

    6 7 Отговор
    Ковачеев пишете цялото име на МЕНТЕТО още не са махнали ТИРЕТО.

    Коментиран от #3

  • 3 Бай Стою касапина

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Що не вървиш да се пързаляш на вилата си в Родопите? Вземи с теб и Стоен.

    Коментиран от #5

  • 4 ГЕРЕН

    4 5 Отговор
    ОТ ЛОШО КЪМ ПО ЛОШО СА ПРОМЕНИТЕ. ЛУДИТЕ
    ДОМУСИ ЩЕ СИ ГО ИЗКАРАТ
    НА ЛИТЕКСА ЗАРАДИ ПИРИН.
    КАТО ГИ ГЛЕДАХ С АРДА НАЙ МАЛКО ТРОЙКА.
  • 5 Левски 1914

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Стою касапина":

    Има много сняг пък и не съм скиор. Тоя 100ЯН много те измъчва нещо.

    Коментиран от #6

  • 6 Бай Стою касапина

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Не бе. Двамата с него ме кефите с тъпизмите, които бълвате. Страшна комбинация сте двамата.
  • 7 питу гули

    0 2 Отговор
    Нещастник - това е най-точната дума за Тройчо !!! Въпреки , че не той ги е избирал тези леваци !!! Хората
    във футбола купуват от Бразилия нападатели и халфове , а пък нашите от Лоич - ВРАТАР !!! Нагледахме се на идиотизмите му , и щом той ще пази срещу Лудогорец , загубата е в кърпа вързана !!! Всеки отбор в така наречената лига може да вземе точка или три от шампиона , само стойчовите не !!! Въобще кой е този абсолютен наивник , който счита , че това е отбор и то кандидат шампион ????????????????????????????????????????????
  • 8 Истински Армеец

    0 0 Отговор
    Давай Стойчо!! Време е Литекс да смачка делиорманците. Този мач съм изцяло за вас и ще ви подкрепя като заложа хилядарка. Очаквам да ме пратите на море на Нова година в Дубай
  • 9 Напред армейците

    0 0 Отговор
    Предния домакински ги влачихме по пода с 4:1, сега да се готвят за осмица с петичка на Кайседо и по един на Йонов, Яник и Мазику