19 Декември, 2021 19:12 5 042 29

Изпълнителният директор на Левски стресна феновете на клуба

  • ивко ивков-
  • левски-
  • изпълнителен директор-
  • среща с феновете-
  • велико търново

"Изключително тежко положение", така Иво Ивков обрисува на левскарите ситуацията в любимия им клуб

Изпълнителният директор на Левски стресна феновете на клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков бе във Велико Търново, за да промотира инициативата “Левски на левскарите”, която има за цел българският гранд да стане собственост на феновете.

“Връщам се като човек, който представлява Левски, с мисията да отворя вашите сърца отново за една голяма мисия, с която сме се нагърбили и която без вас и хора като вас е обречена на неуспех, независимо колко силно, слабо и именувано е ръководството на Левски и екипът. Доказахте последните месеци и години, че няма по-важно в този клуб от неговите привърженици в цялата страна. Това е вече доказано. Трябва да се сплотим, трябва да тръгнем заедно по един път, който трябва да начертаем.

Да преминем най-тежкия момент, който е сега и следващите два-три месеца - възлови, критични. Изключително тежко положение. От всичко, което виждам, имаме силите и само ние можем да се хванем за яките и да се извадим от калта, в която сме в момента. Има първите наченки. Крайната цел на новото сдружение е един ден да придобие мажоритарния пакет и да стане собственик на клуба. Да излъчва ръководството и да подпомага финансово клуба. И това ще бъде основната му дейност. Защото Левски е бранд, Левски е невероятен инструмент за бизнеса на умните хора”, каза Ивков пред запалянковците в Търново.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аууу

    33 2 Отговор
    Добре че не съм фен... Щех да си легна стреснат. А иначе казано, таковахте му родата на спорта за 30 години
  • 2 Абе ,

    26 2 Отговор
    Руди , закривай ...
  • 3 ЕГН

    29 2 Отговор
    Няма спасение , тези задължения са непосилни и за фенове и спонсори .

    Коментиран от #23, #24

  • 4 Дон Санчо

    14 2 Отговор
    Този пък за яката ги дърпа.Новина е ,като каже,че отиват в зоните на" б"
    селски район,и това да е велико облекчение за футболния свят.А,така,
    гъди,гъди, сдружение което ще финансира тежкото положение...
    Абе ти оди гол и бос,ама давай по100 лв
    на месец.То ,с теб и без,но отборът ще
    те топли.Важно е термичната обработка
    Кевър-2 сър.
  • 5 мунчо

    25 2 Отговор
    Закривайте вече това изтъркано шоу и някой да дърпа шалтера! То бива рев, сълзи и сополи, но всичко е до време! Няма фирма или физическо лице, което някой да търпи, когато натрупа над 30млн дългове и да продължава да трупа нови и това да се брои за "оздравяване". Досега са закривали отбори с по 1млн дългове /напр. Локо Сф/, а тези? Боко гоняма , Шиши е под "Магнитски", та сега какво ще правят? Оуу забравих, за всичко е виновен Хубчев, нали тъй бе Раев?

    Коментиран от #9

  • 6 Треньорът

    15 3 Отговор
    По добре фалирайте и да се приключи с мъките бе хора, започнете на чисто,но не се превръщайте в тирета, Велбъжд и прочие.
  • 7 Наско мало умника

    15 0 Отговор
    НЕ даде акциите на руснака с парите за да плати дълговете натрупани ит предишните мало умни шефове. Иска да бъде шеф. Сега ще фалира Левски
  • 8 Фен

    6 6 Отговор
    Стига сте хленчили , ами се хващайте под ръка със сестра си Цецека и ходете да правите дербита в Б окръжна .
  • 9 Не се обаждай

    5 14 Отговор

    До коментар #5 от "мунчо":

    Цецка Етрополчева Литексова едно си знае едно си бае. Първо дълговете са под 20М, второ вие след фалит имате около 10М на сердика 4М за някакъв футболист 2М и треньори ви съдят. Освен това заеми имат и Тесла и Апъл и Барселона и Юве и Милан. Не е въпроса имаш ли дълг а можеш ли да го изплатиш. Никой не се опкаква човека казва че нещата тръгват, но тези дни са критични понеже и Хубчев и Насиру се събраха едновременно. Така или иначе нещата вървят щом ще се ходи на лагер вземат се футболисти критично ще е до март.
  • 10 Гертруд

    3 8 Отговор
    Крайно време е да започнете да оправдавате доверието ни и да ръководите вещо Клуба!!! Каквото трябва направихме, правим и ще правим и Левски ще го бъде. Няма място за хленчене и оправдания. Концентрирайте се във възможностите и приоритетите за любимия Отбор!

    Коментиран от #12

  • 11 266

    4 3 Отговор
    Тръгнали на просия.
    Футбол се прави с пари, поне така е в футболния свят.
    Раев да продава това, което е получил на готово, а не да изнудва феновете.
    Сигурен съм, че ще има Купувачи.

    Коментиран от #13

  • 12 Ивков

    3 4 Отговор

    До коментар #10 от "Гертруд":

    Ивков е един месец на поста си! Просто съм удивен идва Кирил Петков на 2ри ден какво свърши сега идва Ивков какво направи. Е той Павел Колев забърка такива л... а че ако не му дадем половин година на Ивков няма да е честно. Насъбраха се и Насиру и Хубчев едновременно много неприятно, но Ивков си е Левскар до мозъка на костите също като баща си.
  • 13 Сърце и душа

    2 6 Отговор

    До коментар #11 от "266":

    Нито Наско е получил нещо наготово освен дългове нито изнудва някого. Който иска помага който не иска не. Всичко е въпрос на сърце и душа.
  • 14 ГЕРЕН

    4 1 Отговор
    СПОНСОР ДО СПОНСОР. ФЕН ДО ФЕНА И ПАК НЕМА ПАРИ. ТОВА
    ДА НЕ Е ЧОВАЛ БЕЗ ДЪНО. МНОГО ХОРА В БЪЛГАРИЯ СА БЕДНИ ИМАТ МАЛКО СРЕДСТВА, НО СИ ПРАВЯТ СМЕТКИТЕ И ОЦЕЛЯВАТ. ПРАВЕТЕ СИ Я И ВИЕ. ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ МЪКИ. КАКТО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ С НЕЩО НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙТЕ. РАЕВА: НАСКО ЩЕ ОПРАВИ ЛЕВСКИ. ДАВАЙ ТЕ.

    Коментиран от #15

  • 15 Алфа Вълкът

    7 1 Отговор

    До коментар #14 от "ГЕРЕН":

    Баце вие не можете да си правите сметката, хората излязоха и казаха, толкова пари дължим тук, толкова пари там. Толкова пари са ни нужни за издръжка на клуба през сезона и толкова да си плащаме задълженията. Досега каквото феновете сте дали стига само за издръжката на клуба за един сезон, в период в който реално нямахте спонсори. Оттам нататък какво Левски дължи, продължава да си го дължи, не живейте в илюзията, че сте изплатили някакъв дълг! Може да трупате и други!

    Коментиран от #19, #20, #25

  • 16 Само Ботев

    6 1 Отговор
    Говежда смърт
  • 17 Fantomas

    4 2 Отговор
    Осъзнавате ли , че това е една много добра новина за всички нормални хора ,?
  • 18 филоксерА

    5 2 Отговор
    Отборът на Властта, на Бойко , на Делян , на Черепа се гърчи !
  • 19 ГЕРЕН

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Алфа Вълкът":

    ИЗПЛАЩАТ. ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 145
    ХИЛКИ ЗА НАП МИСЛЯ.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Приятел

    1 1 Отговор
    Освен да харчат пари и да просят друго няма, вече доста време никой не ги иска
  • 22 kieran_tierney

    1 0 Отговор
    Хубава инициатива.Има известни Бьлгари фенове на Левски, които сьщо биха инвестира ли пари в по-светлото бьдеще на клуба!
  • 23 А не бе

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЕГН":

    Давайте им пари на НАСКО НАЙ ВЕЧЕ ТОЙ ИМА ОПИТ В ХАРЧЕНЕТО
  • 24 А не бе

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЕГН":

    Давайте им пари на НАСКО НАЙ ВЕЧЕ ТОЙ ИМА ОПИТ В ХАРЧЕНЕТО
  • 25 Финансии

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Алфа Вълкът":

    Цецка Етрополска управлявала ли е някога бизнес? За нея това е просто нещо съкращаваш разходите на 50 % и се спасяваш е да ама ако съкратиш и приходите на 60 % тогава какво? Оставете Ивков да работи ние му имаме доверие, той е само един месец на поста си. Той не е неграмотният Павел Колев, който използва Левски като трамплин да се изтреля в УЕФА. Дори не искам да го чувам този човек заедно с предателят Петър Хубчев. Има план нещата тръгват вижда се светлина всеки клуб има дългове и всяка фирма. Това не е проблем важното е структурата на дълга и може ли да се изплаща. Насъбраха се Хубчев и Насиру наведниж и това можеше да ни събори. До март дълга на Хубчев ще бъде изплатен, дано и с Насиру се оправят нещата после няма какво да събори отбора.

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Алфа Вълкът

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Финансии":

    И Батков е предател, Божков е предател, и Гонзо е предател, и Петков е предател и Сираков беше предател, пак го върнахте, пак го изгонихте, пак го върнахте, пак искате да го гоните...

    Коментиран от #28

  • 28 Финансии

    0 1 Отговор

    До коментар #27 от "Алфа Вълкът":

    Батков не е предател, той просто толкова му бяха силите без Чорни. Божков си е Левскар, но той е като Ганчев пари не дава без да вземе по 2.Жоро Петков как може да е предател като си е Славист само ти си знаеш. За Сираков какво да кажа като всеки футболист беше дебела глава и особен характер, но винаги си е бил Левскар.
  • 29 Обикновена Пунта Мара

    0 0 Отговор
    А, какво ли ще стане, с един друг млад клуб, докаран в София, през 2016г, ако ДУРЖАВАТА си ВЪРНЕ бензиностанции "Петрол"????????????????????