Last news in Fakti

22 Декември, 2021 11:15 3 151 3

Шокираща новина за убийство разтърси световния футбол

  • бермуда-
  • осаги баскоме-
  • футбол-
  • убийство

23-годишният футболист е закаран с неговата кола в болница, където е починал

Шокираща новина за убийство разтърси световния футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Шокираща новина за убийство разтърси световния футбол. Националът на Бермуда Осаги Баскоме е бил наръган след бурно парти в родината си. 23-годишният футболист е закаран с неговата кола в болница, където е починал, съобщават английските медии.

Полицията е разпитала свидетели и е арестувала 24-годишен заподозрян в убийството.

Баскоме е от спортно семейство - неговият баща е треньор на националния тим по крикет на Бермуда. В юношеските си години преминава през академиите на Астън Вила и Стоук Сити, както и на Валенсия и Леванте. След това играе за отбора на Бристол Сити до 23 г. и Дарлингтън. За националния тим на своята родина има 19 мача и 1 гол.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Минчо

    11 0 Отговор
    Тоа се едно е бил на дискотека у Пеуник.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Чудо

    3 0 Отговор
    Предлагам вместо да им събираме пари, че да ги четеме после де ходят я у Лондон, я на Дубай, я на... си, да им организираме партита на нашите футбалери, че да ни се махнат най-сетне от главата