22 Декември, 2021 14:04 3 097 0

Шумахер ще е резервен пилот на Ferrari

  • ferrari-
  • haas-
  • мик шумахер-
  • формула 1

Това ще бъде от голяма полза за Мик, който ще има възможността да свикне по-бързо с новите болиди, които ще имат сериозни промени

Шумахер ще е резервен пилот на Ferrari - 1
Снимка: БГНЕС

Мик Шумахер се доближава до ролята на основен пилот на Ferrari.

Директорът на Скудерия Матия Биното обяви, че от 2022 година 22-годишният Мик ще съвместява пилотските си задължения към отбора на Haas с ролята на резервен пилот на Ferrari, като ще работи заедно с Антонио Джовинаци.

"Мик ще бъде резервен пилот на Ferrari през сезон 2022, също както и Антонио Джовинаци. Това ще бъде от голяма полза за Шумахер, който ще има възможността да свикне по-бързо с новите болиди, които ще имат сериозни промени", коментира Биното.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА