Last news in Fakti

23 Декември, 2021 17:30 2 190 6

Готви се зимна чистка в състава на Лудогорец

  • лудогорец-
  • елвис ману-
  • шоу-
  • дорин ротариу-
  • кристиян кахлина

Голяма част от тима не убеди ръководството, че са хората, които ще върнат титлата в Разград

Готви се зимна чистка в състава на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Лудогорец готви сериозна чистка на състава през януари, след като на няколко пъти стана ясно, че треньорът Станислав Генчев не е доволен от нивото на част от играчите си през есенния полусезон. Вестник „Тема Спорт“ дори посочи четирима души, които ще бъдат пуснати на трансферния пазар.

Имената на нарочените са Елвис Ману, Шоу, Дорин Ротариу и Кристиян Кахлина. Това са на практика хора от всяка една зона на терена, включително и на вратарския пост.

„Орлите“ вече привлякоха един нов нападател в лицето на Рик Джонатан, но тепърва ще видим активност от тях на пазара.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хммм

    7 1 Отговор
    Който ги следи по-вниматлевно, нека сподели, как дго опропастиха този отбор.

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Генчев

    2 3 Отговор
    Със Станислав Генчев Лудогорец не може да е шампион. Та пита се иска ли Лудогорец да е шампион или ше подари титлата на Литекс?

    Коментиран от #4

  • 3 Левскар

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "хммм":

    Опропастиха го както опропастиха и Левски. Неподходящ треньор за наличните играчи. В Левски бяха млади неопитни момчета и треньор без стаж все още повече футболуст отколкото треньор. В Лудогорец чужденци със самочувствие и за треньор един неразбиращ какво прави Генчев. С този треньор са извън 3ката даже.

    Коментиран от #5

  • 4 Киро побърканият глупак

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Генчев":

    Генчев не играе на терена и не е довел нито един от тези нескопосани футболисти. Имаше време, дето казваха - и без треньор могат да бият всеки, днес вече звучи смешно да се каже. Един път питах - кои са некадърните кондиционни треньори сега в тоя тим, никой не отговори. А са за шамари и то сериозни!
  • 5 Киро побърканият глупак

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Левскар":

    Ти в това ли виждаш ролята на старши треньора - да учи непохватни скъпоплатени чужденци, дето даже и английски не разбират, на основни неща, дето се учат в училище. То хайде това да беше проблемът добре, ала те нямат и желание, случайно забеляза ли. Отиде си литовецът и Кахлина почна да ни изумява с аматьорщината си. А ето дойдохме и на темата за честата смяна на треньорите, щото ти сега ще кажеш, че искаш треньор, който и противникът да проучва, и тактики да дава, и смените точни, ала и да мотивира крайно недисциплинирани трудно общуващи лесно влизащи в конфликти хора, пък и да ги учи тайно на основите, да озаптява мераците на Караманджука за поредното безполезно попълнение... И всичко това само след няколко месеца работа? И ако вземе да изгони някоя "голяма звезда", дето сега и в Стяуа се чудят как да изгонят тази безполезна скъпа резерва, Киро още по-големият разбирач, дето го няма нийде втори на света, ще взема да му плати един милион неустойки, само и само да върне класата на тима обратно в канавката. Успяваш ли да вникнеш колко проблемни хора има в тоя клуб, особено като се започне със събственика, а ти точно където е най-малкият проблем си тръгнал да дълбаеш!
  • 6 xXxX

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "хммм":

    За мен, без съмнение, провалътзапочна като уволниха единствените хора, които знаеха за какво са там - Чичо Гошо през 2017 и Томанов година по-късно.

    Оттам нататък нямаше нито кой да проведе удачна трансферна политика, нито кокй да подреди и подготви наличните играчи за нещо сериозно.

    Учудващо за мен, при раздщлата с Дерменджиев, ръководните фактори (специално Петричев) изглеждаха много доволни от живота. Сега не се появяват много на сцената,защо ли?

    От Лудогорец остана само спомен, но с този бюджет, няма да имат проблеми за титлата в БГ, без значене от нищо. Все пак А група е лишена от всякакъв смисъл, поне от 25-30 години.