Last news in Fakti

23 Декември, 2021 19:45 2 078 1

Лудогорец официално представи Спас Делев

  • спас делев-
  • лудогорец-
  • арда

Крилото разтрогна по-рано с Арда, за да подпише с „орлите“

Лудогорец официално представи Спас Делев - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Лудогорец официално се похвали с подписа на национала на България Спас Делев, научихме от клубния уеб-сайт.

Крилото по-рано разтрогна контракта си с Арда по взаимно съгласие, за да замине за Разград, където да премине медицински прегледи. Очевидно те са преминали успешно.

За мен е чест да премина в Лудогорец. Идвам, за да сбъдна една моя мечта - да стана шампион на България. Вярвам, че ще помогна на новия ми отбор в борбата за титлата“, каза Делев при представянето си.

Това е втори трансфер за „орлите“ още преди началото на зимния прозорец. По-рано друг флангови нападател - Рик Джонатан, се озова на „Хювефарма Арена“.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Арда фен

    2 0 Отговор
    Успех Спасе! Благодарим ти за добрата ти игра в Арда 👏👍