Last news in Fakti

24 Декември, 2021 17:02 1 387 2

Родна тенисистка мачка с корейка на двойки в Сеул

  • изабелла шиникова-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • су йон ян-
  • сеул

На полуфиналите утре българо-корейският тандем ще срещне представителките на домакините Цзи Чой и На-Ле Ан

Родна тенисистка мачка с корейка на двойки в Сеул - 1
Снимка: БГНЕС

Българската тенисистка Изабелла Шиникова се класира на полуфиналите на двойки на турнира WTA125 в Сеул на твърди кортове с награден фонд от 115 000 долара.

Шиникова преодоля четвъртфиналите със своята партньорка Су Йон Ян от Република Корея след победа над Рия Батия (Индия) и Анастасия Куликова (Финландия) със 7:5, 6:0.

Интрига имаше само в първия сет, в който българката и корейката направиха ключов пробив в 12-ия гейм и спечелиха със 7:5.

Във втория сет Шиников и Су не дадоха и гейм на съперничките и приключиха мача за 52 минути игра.

На полуфиналите утре българо-корейският тандем ще срещне представителките на домакините Цзи Чой и На-Ле Ан.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    6 1 Отговор
    Господин Ковачев : Кога най-сетне ще се научите да се изразявате правилно ? "Мачка" е израз който можете да ползвате на улицата.Мисля,че подходящата дума е побеждава.Данеби кумир да ви е Бойко Борисов?Питам ,защото той има сходен с вашия изказ ...
  • 2 Щом е на 0 мачкане е, спорт е това

    1 0 Отговор
    Искаме по-често статии и снимки с тази хубава българка, стига вече тези фотошопирани бивши и настоящи футболни съсипани от алчност плеймейтки, пощурихте ни с тия