Last news in Fakti

25 Декември, 2021 14:17 2 316 1

Байерн Мюнхен готви трансферна бомба през януари

  • рафиня-
  • байерн мюнхен-
  • футбол-
  • лийдс

Бразилският национал ще бъде заместник на Кингсли Коман, който по всяка вероятност ще се раздели с баварците в края на сезона

Байерн Мюнхен готви трансферна бомба през януари - 1
Снимка:

Байерн Мюнхен готви солиден трансфер в предстоящия прозорец. Клубът от Бундеслигата се е разбрал с Лийдс за привличането на Рафиня срещу около 50 млн. евро, съобщава "TNT Sports Brasil".

Бразилският национал ще бъде заместник на Кингсли Коман, който по всяка вероятност ще се раздели с баварците в края на сезона.

Към момента Рафиня е с 47 мача и 14 гола за Лийдс, а с добрите си игри стигна и до националния отбор на Бразилия, като вече има 5 мача и 2 попадения за Селесао.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атанас

    3 3 Отговор
    Да вземат наш Бойко.