Last news in Fakti

26 Декември, 2021 17:17 2 872 1

Барселона още се опитва да печели пари на гърба на Меси

  • лионел меси-
  • барселона-
  • ла лига

В официалния магазин на каталунския клуб все още можете да закупите екип с оригиналния автограф на 34-годишния аржентинец за 1170 евро, а за 643,5 евро можете да закупите капитанска лента с подпис на нападателя

Барселона още се опитва да печели пари на гърба на Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона продължава да продава артикули, които са свързани с бившия нападател на отбора Лионел Меси, съобщи AS. Според испанското издание в официалния магазин на каталунския клуб все още можете да закупите екип с оригиналния автограф на 34-годишния аржентинец за 1170 евро, а за 643,5 евро можете да закупите капитанска лента с подпис на нападателя.

През лятото Барселона не можа да поднови договора с Меси заради тежката икономическа ситуация в клуба и той премина в Пари Сен Жермен като свободен агент. Меси има 6 гола и 5 асистенции в 16 мача за ПСЖ във всички турнири този сезон.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.