Last news in Fakti

28 Декември, 2021 09:25 698 1

Соланке матира КПР и с това осигури успеха на Борнемут

  • борнемут-
  • куинс парк рейнджърс-
  • кпр-
  • 1:0-
  • чемпиъншип

С победата си "черешките" оглавиха класирането в Чемпиъншип

Соланке матира КПР и с това осигури успеха на Борнемут - 1
Снимка: Facebook/AFC Bournemouth

Отборът на Борнемут спечели гостуването си на Куинс Парк Рейнджърс с 1:0 в мач от 24-тия кръг на Чемпиъншип - второто ниво в английския футбол.

Единственото попадение за тима на Скот Паркър отбеляза Доминик Соланке в 41-тата минута, като трябва да се отбележи, че именно те бяха отборът, който повече търсеше успеха.

С победата си "черешките" оглавиха класирането в Чемпиъншип, събирайки 46 точки, с една повече от втория Фулъм, който обаче има и мач по-малко, защото двубоят им вчера бе отложен.

От своя страна КПР остана на 7-мата позиция във временното класиране с 35 точки, но и с два мача по-малко от водачите в класирането.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ревизор

    0 0 Отговор
    Селянке матира КюПиАР.