29 Декември, 2021 12:20 6 307 2

Съпругата на Греъм Кери разказа за тежката си борба с рака

  • рейчъл кери-
  • греъм кери-
  • рак на гърдата

"Днес забелязах откъде капе косата ми. Точно зад ушите", пише Рейчъл

Съпругата на Греъм Кери разказа за тежката си борба с рака - 1

Любимата на една от звездите на ЦСКА Греъм Кери - Рейчъл разкри ужаса, който преживява заради битката с рак на гърдата. Тя показа снимки след хирургическа интервенция и такива от последствията, които ѝ причинява химиотерапията.

Г-жа Кери пусна фотосите на фона на песен с име "Тя е воин" и описа кошмара си, пише Блиц.

"Днес забелязах откъде капе косата ми. Точно зад ушите. Всеки път, когато прокарвам пръсти през мястото, пада все повече. Благодарна съм, че все още имам коса. Важно е да преживея това заради децата си. Те ми дават сила и са онова, което ме вдига от леглото всеки ден", написа тя.

Припомняме, че Греъм Кери се прибра по спешност в родината си, за да е близо до нея, а все още няма официална информация кога ще се присъедини към подготовката на ЦСКА, стартираща на 5 януари. Въпреки всичко очакванията са ирландецът да е на линия.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гражданин

    83 2 Отговор
    Успех с борбата. Важно е човек да не губи воля. Една част от борбата с тази коварна е болест е в главата на човек.
  • 2 мани мани

    3 9 Отговор
    жените са най-застрашени да развият нещо по гърдите, когато са родили ... и не бива да пият нищо друго освен вода! може качествено кисело мляко и прясно, но не и купено от магазина! търсете си от бабките :)
    докато жената има кърма, то само вода и изцедени плодове ... след време като спре кърмата, то може да пие боклуците, ама не е гаранция, че ня развие ... а младите момичета, ако ходят все на гинеколог да им зяпат циците, то само с тва и ще си останат :) няма никакъв смисъл ... ще зарадвате само пишман лекаря ... младо момиче няма да развие рак на гърдите, но не бива да се налива и с буламачи, а трябва само вода и прясно изцедено сокче от разни плодове ... също така не бива безразборен секс, понеже ще си насложите сумати човешки вирусчета и бактерии ... и от хубавица ще станете грозна! мдам :)