Last news in Fakti

29 Декември, 2021 17:20 1 116 1

ЛеБрон: Докато умът ми е свеж и тялото ми все още го позволява, ще играя баскетбол

  • леброн джеймс-
  • край на кариерата-
  • нба

ЛеБрон Джеймс се състезава в НБА от 2003 г. и е 4-кратен шампион на лигата и 4-кратен носител на приза "Най-полезен играч"

ЛеБрон: Докато умът ми е свеж и тялото ми все още го позволява, ще играя баскетбол - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Звездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс коментира евентуалното прекратяване на състезателната му кариера.

„Замислих се. Все още се представям на високо ниво, но съм в лигата от 19 години и това определено не е дори средата на кариерата ми. Да видим докъде ще ме отведе играта. Докато умът ми е свеж и тялото ми все още го позволява, ще играя баскетбол. Мисля, че самата игра ще ми каже, самото тяло ще го изясни. Инвестирах по-голямата част от живота си в баскетбола, прекарах достатъчно време в игра. Когато му дойде времето, ще го приема спокойно“, заяви Джеймс пред „Clutch Points“.

ЛеБрон Джеймс се състезава в НБА от 2003 г. и е 4-кратен шампион на лигата и 4-кратен носител на приза "Най-полезен играч". Утре, 30 декември, американецът ще навърши 37 години. Настоящият му договор с Лейкърс е валиден до края на сезон 2022/2023.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gjhy

    0 3 Отговор
    Късно е либе за китка.