Last news in Fakti

31 Декември, 2021 15:30 2 389 6

Мъри Стоилов гони един от младоците в Левски към Велико Търново

  • левски-
  • станимир стоилов-
  • георги александров-
  • етър

20-годишният бранител почти не получава игрови минути, откакто наставникът пое клуба

Мъри Стоилов гони един от младоците в Левски към Велико Търново - 1
Снимка: БГНЕС

Станимир Стоилов продължава да изяснява групата от играчи, на които ще разчита в обозримото бъдеще в Левски, като Георги Александров изглежда не е сред тях. Gong дори твърди, че 20-годишният бранител е напът да подпише с Етър Велико Търново.

Александров има само 4 мача като титуляр от началото на сезона, а през други 4 е влизал от резервната скамейка, но явно не е убедил старши-треньора в качествата си.

По-рано Ивайло Найденов се превърна в първия напускащ през зимата, след като подписа с втородивизионния Хебър Пазарджик.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 горе рогата

    3 5 Отговор
    Гони младите и дебне да прибере Ивелин Попов! Така да се каже подстарява отбора.
    Умно!

    Коментиран от #3

  • 2 Левскар

    5 0 Отговор
    Още преди да дойде Стойлов казах кои трябва да ги изгонят. Славчев, Найденов, Александров и Шелис. Вече тримата си отидоха остава бавният като охлюв Шелис. Жиката с кои очи го гледа този Шелис не видя лу че той не може да бяга по-бързо от куца змия. Александров го пуснаха 15 минути срещу Берое и обърка всичко което може. За Найденов не ми се говори че се нервирам а Славчев оле мале.
  • 3 Левскар

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "горе рогата":

    Я стига глупости Ивелин Попов никога няма да играе в Левски, ние да не сме Берое да прибираме пенсионери. Скоро време и Иван Горанов може да се раздели с Левски и така ще имсме само един Георги Миланов над 26 всичко друго са момчета с преспектива за 3-5 години.

    Коментиран от #4

  • 4 горе рогата

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "Левскар":

    Да бе, за това половината а група е от школата на Левски, а събирате шлаката на Африка и останалия свят! Най неблагодарния клуб, който не е изгонен бяга с 200! Треньори, играчи и т.н.

    Коментиран от #5

  • 5 Левскар

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "горе рогата":

    Хахахаха колко трябва да си необразован да не знаеш къде е Африка???? В Левски няма нито един повтарям нито ефин пълен Африканец нито един!!!! Има един на който майка му тоест на половина е от Гана😊😊😊. Цецка Етрополска по добре да гледа себе си че играете с едно Българче юноша на Левски😊.
  • 6 Мим

    5 0 Отговор
    За сега Стойлов много правилно се е ориентирал и преценил ,кой става за Левски,кой не и кой трябва да се обиграва в други отбори.За Евелин,ако стане работата има място в Левски,като опитен и техничен,да предава на младите занаята...