Last news in Fakti

1 Януари, 2022 11:00 1 632 4

Новогодишни пожелания от родните футболни клубове

  • цска-
  • левски-
  • цска 1948-
  • ботев враца-
  • нова година

Едни си пожелаха успехи, а други поздравиха своите почитатели

Новогодишни пожелания от родните футболни клубове - 1
Снимка: Shutterstock

Една немалка част от родния футболен елит избра да поздрави своите почитатели за Новата година, а друга си пожелаха успехи през 2022 г. Трети пък сякаш забравиха, че идва новото начало, но сме убедени, че в близките дни ще последват примера на своите колеги и ще отправят подобаващи поздрави.

От лагера на Левски си пожелаха „сбъднати мечти, успехи, положителни емоции и нови щастливи мигове“. Там знаем, че изпращат една изключително напрегната 2021 г., в която клубът на няколко пъти се спаси от фалит, но от друга страна на „Герена“ се завърнаха легенди от ранга на Наско Сираков и Станимир Стоилов, които работят неуморно, за да просъществува отново любимия им клуб.

В ЦСКА пък си пожелаха „дългоочакваната 32-а шампионска титла“. Отборът продължава да скъсява дистанцията с хегемона Лудогорец и се очаква през пролетта да станем свидетели на една страхотна битка за короната в Първа Лига. На „Българска армия“ също имаха своите възходи и падения, но сякаш най-добрата новина от 2021 г. бе, че строежът на нов стадион вече не е далечна мечта, а съвсем скоро би могъл да се превърне в реалност.

Ботев Враца пък си признава, че годината е била „всичко друго, но не и скучна“. Тимът записа исторически негативи от поредни поражения, но въпреки това оцеля в родния елит, за да продължи да радва врачани с изявите си на най-високо ниво. Но най-доброто там тепърва предстои, защото в новогодишното си обръщение към запалянковците обявиха, че съвсем скоро клубът ще премине в частни ръце и ще остави общинската си издръжка в миналото.

ЦСКА 1948 избра да се обърне изцяло към своите почитатели с пожелания за здраве, успех и щастие, а Даниел Наумов пък бе избран, за да отправи лично пожеланията си към „червената общност“.

В близките часове и дни очакваме и останалите клубове от футболния ни елит да се включат в пожеланията и нека наистина 2022 г. бъде много по-успешна за българския спорт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    5 2 Отговор
    Да живее черното тото в нашето топково първенство
  • 2 Живко

    2 2 Отговор
    За много години на всички !
    Пожелавам ви много щастие !
  • 3 Бегай !

    1 0 Отговор
    То тази игра в Кочината е всичко друго,но не и футбол ! Елитни комарджии и пияници са това.
  • 4 Левски 1914

    3 1 Отговор
    Янкулоов цска ФАЛИРА за каква 32 бълнуваш Литекс - Етрополе НЕ Е ФАЛИРАЛИЯ отбор.