Last news in Fakti

3 Януари, 2022 19:30 1 118 0

Звезда на Рома катастрофирал на път за тренировка днес

  • рома-
  • катастрофа-
  • тами ейбрахам

Англичанинът е отишъл да провери другия шофьор и дали няма пострадали, след произшествието

Звезда на Рома катастрофирал на път за тренировка днес - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Рома Тами Ейбрахам е катастрофирал на път за тренировка днес. 24-годишният английски нападател все още опипва почвата в Рим, откакто пристигна през летния трансферен прозорец от Челси.

Според информация на „Гадзета дело Спорт“, Ейбрахам е блъснал своето Порше Кайен в друга кола на път за тренировъчната база на Рома в Тригория днес. Англичанинът е отишъл да провери другия шофьор и дали няма пострадали, след произшествието. Намесата на полицията не е била необходима и таранът е продължил по план към заниманието на „джалоросите“.

Преди няколко седмици медии в Англия заявиха, че Ейбрахам е бил принуден да плаща глоба от 980 евро миналата година за шофиране със 47 мили в час в район с ограничение от 20 мили.

24-годишният англичанин има 6 гола в 18 мача в Серия А този сезон, като последните два паднаха при разгромната победа с 4:1 над Аталанта точно преди Коледа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА