Last news in Fakti

4 Януари, 2022 09:34 3 756 16

Братя Цоневи сериозно гледат към изхода на "Герена", отказват да си намалят заплатите

  • братя цоневи-
  • левски-
  • футбол-
  • заплати-
  • близнаците цоневи

Близнаците в момента получават по 15 хил. лева на месец

Братя Цоневи сериозно гледат към изхода на "Герена", отказват да си намалят заплатите - 1
Снимка: БГНЕС

Борислав и Радослав Цоневи сериозно гледат към изхода на "Герена". Двамата отказват да намалят заплатите си и ръководството на Левски е готово да се раздели с тях.

Близнаците в момента получават по 15 хил. лева на месец. Шефовете на столичани са им предложили значително по-ниски заплати, но Цоневи категорично не са съгласни с подобен ход.

Двамата започнаха подготовка със "сините", но вероятно ще напуснат, като според различни източници това може да стане едва след лагера в Турция.

Левски заминава за южната ни съседка в сряда, където ще остане повече от месец.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРЕН

    12 8 Отговор
    ЧАО, ЧАО АРИВИЕДЕРЧЕ ГУДБАЙ
    АДИОС. ИМА МНОГО ПЪРВЕНСТВА.
    НАЛИ СА ДОБРИ. СЕ НЯКЪДЕ ЩЕ ГИ ОГРЕЕ. НО С ТЕЗИ ХАРАКТЕРИ. ОТ ДЕН ДО ПЛАДНЕ.

    Коментиран от #3

  • 2 stewe

    19 17 Отговор
    Браво, чудесна новина. Съвсем нормално е да не искат да играят в отборче без пари, което ще крета в долната половина на таблицата следващите 10 години, ако не го закрият за дългове преди това !
  • 3 Засрамете се

    16 7 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРЕН":

    Защо се вързваш на простотиите на Ковачев? Не виждаш ли че е от Литекс-Етрополе-ЦСКА и от сутрин до вечер пише простотии за Цоневи. Вчера вечерта имаше няколко гнусотии днес от сутринта започна. Ще ходят на лагер ама като се приберат напускат😊. Щото им се хидело до Турция, този Ковачев удря дъното.

    Коментиран от #6, #12

  • 4 НикитУ Михайлов

    17 0 Отговор
    Аз също ще си намаля заплатата.
    От 30 на 35 хиляди.
  • 5 Хаха...

    21 2 Отговор
    Само да попитам - за колко идва урагана, циклона, вулкана или как там беше от ента бразилска селска дивизия!?

    Коментиран от #9

  • 6 ГЕРЕН

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Засрамете се":

    СЪГЛАСЕН. НО И ТЕЗИ ДВАМАТА СИ ИМАТ ТРЕСКИ. НАБЛЮДАВАМ ГИ.
    ИГРАЯТ КОГАТО ЩЪТ. НО НАЙ ДОБРЕ ЗНАЕ МЪРИ.

    Коментиран от #16

  • 7 Локо Сф1956

    22 3 Отговор
    Учудвам се на ръководството на Левски. Преди година търсеха под дърво и камък играчи. Братя Цоневи им паснаха идеално. В същото време по договор Левски им плаща заплати в едни писания 10 000 лв., в други 15 000 лв., а сега ръководството ги принуждава да им намали заплатите с 20%. Кой е в нарушение, това не е ли изнудване. След като нямаш необходимите финанси, защо се дават такива заплати. Докога БФС ще търпи отбори, които не дават финансови гаранции за издръжка на отбора си поне за една година. Ми, то има и по.долни групи с по-малки финанси.

    Коментиран от #14

  • 8 ХАХА

    8 9 Отговор
    Какво ще рече не искат да си намалят заплатите???Намалят им ги и това.Като не им изнася чантата и да се оправя.
  • 9 Левскар

    9 8 Отговор

    До коментар #5 от "Хаха...":

    При положение че средната заплата в Бразилия е 2500 лв тоест малко над тази в България и хората играят в 3та дивизия колко ли са вземали в Бразилия? Дали повече от играчите в Дунав Русе? Ставате смешни на тези бразилчета заплатата е не повепе от 7000 лв. А Братятя вземат повече. И всъщност идеята не е да вземаш голяма заплата и да си бъркаш в носа а да вземеш бонус за това че си постигнал нещо. А тази новина е поредната гнусотия и медиина атака срещу братята. Дано да им издържат нервите.

    Коментиран от #11

  • 10 кУмУнист

    7 1 Отговор
    Ама когато си измисляте новини поне бъдете коректни или съберете информация. Едните пишат , че заплатите им били 10 хил , други 15 хил. Разликата е огромна , което означава, че някоя от мисирките си ги насосва яко. Някоя спортна мисирка която не излиза от редакцията, без връзки в клубовете си ги реди както му дойде. Да не кажа, че други спортни мисирки пък са изтрили копчетата на клавиятурите си копи и пейст от ползване.
  • 11 Хаха...

    8 4 Отговор

    До коментар #9 от "Левскар":

    Ти наивник ли си да вЕрваш, че някой ще дойде от другия край на света за 7 хил. лв.? Или си мислиш, че щом е ФК Левски, значи е "институция" и футболистите "трябва" да си плащат за да играят, а не обратното....

    Коментиран от #13

  • 12 кУмУнист

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Засрамете се":

    Именно и аз него имам предвид за спортна мисирка без никакви връзки по отборите и никаква точна информация. Тоя е офис копи пейст спортна мисирка.
  • 13 Левскар

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Хаха...":

    Ти явно живееш на Марс? В Бразилия има милиони футболисти а тези играят в 3та дивизия вече са на 25 и почти нямат шанс да отидат повече от втора. Вземат заплати сигурно от порядъка на 2000 долара и играят полупрофесионално. И изведнъж им казват отивате в Европа!!! Да заплатата няма да е супер по-висока но Европа. Няколко добри мача и са в Турция или Русия примерно. Така че не ги мисли те знаят какво правят и как да го направят.
  • 14 Перко

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "Локо Сф1956":

    Прав си-братята бяха употребени в периода на неизвестност и безпътица за клуба.Сега вече не трябват , а тогава се отзоваха.Прелъстени и изоставени...
  • 15 Ганьо

    10 4 Отговор
    Пари немат,а повече от месец в Турция.Кой ще плаща тия двеста хиляди евра,циганска работа
  • 16 12345

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕРЕН":

    НА ТЕЗИ ЗАПЛАТАТА НЕ ТРЯБАВА ДА НАДХЪРЛЯ 1200 ЛЕВА И двамата са рендета!!