4 Януари, 2022 21:30 1 026 11

Левски подписа 3-годишен договор с нападател от Ботафого

  • левски-
  • ботафого-
  • уелтън

Бразилецът е поредното ново попълнение на „Герена“

Ръководството на Левски се похвали с поредното си ново попълнение през зимния трансферен прозорец, представяйки бразилеца Уелтън Фелипе Парагуа де Мело.

Централният нападател пристига от тима на Ботафого и ще играе на стадион „Георги Аспарухов“ в следващите 3 години.

Преди него от Бразилия пристигна левият защитник Цунами, а двамата се очаква да се включат в лагера на „сините“ в Турция за началото на пролетния полусезон.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитран

    5 2 Отговор
    Сирака си свали обицатъ и прибра 18.5,%.
  • 2 Стоян Александров

    4 4 Отговор
    Това е огромен и неточен за момента риск. Висока заплата, слаб футболист, отказ от българските супер таланти, огромна загуба на пари и най- вече отказ на феновете от мачовете на Левски. Толкова глупави трансфери и загуби на пари включително и от лагера в Турция. Позор. Нечакайте вече от феновете пари. До тук бяхте. Глупави Оправници. Наско ЧАООООО. Стига толкова. Уж сме в криза, а се харчи за тъпотии. Просто НЕ СТАВА. А имах някаква надежда. Ввче НЕЕЕЕЕЕ....

    Коментиран от #6

  • 3 Фактъ

    6 2 Отговор
    От къде пари за тарамбуки , нали ще фалирате всеки момент ?
  • 4 Перник

    5 1 Отговор
    Брато, от Ботафого е тоя .На Гаринча е праунуче .Ша знайш...
  • 5 Бай Този

    4 1 Отговор
    Айде още един безплатник приключващ с футбола,акостира на Герена!
  • 6 Левскар

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Александров":

    Стояне всички те разбрахме че си чорбар, защо продължаваш да се преструваш смешен си вече.
    Виж си само лъжите:
    1. Високи заплати? Това са момчета от Бразилия където средната заплата е колкото България. Играели са в трета дивизия, в Левски няма да вземат повече от Горанов или Здравко Думитрив.
    2. Слаби футболисти? Ти колко мачове им гледа прасчо?
    3.Отказ от български таланти? Кои са тези Иво Найденов дето не знае че топката е сфера или Александров който си мисли че мери гаргите? Мартин Петков е преостъпен по негово желание, явно му идва в повече конкуренцията.
    4.Загуба на пари за лагер? Ти нормален ли си хора от втора девизия ходят на лагер ти виждал ли си отбор през живота си чорбар, Литекс да не би да ходят на кино, смешко.
    5. Харчат се пари? чорбарино да ти влезе в главата овча 4 играча напускат/преостъпени Наиденов, Александров, Шелис, Петков три идват Велтон, Цунами и Сонко какви пари се харчат? Само при здрава конкуренция младите израстват. И като казах млади вземи прасчо отвори сайта на Левски и виж групата за Турция! 1/3 са настоющи юноши на Левски и 2/3 са биле навремето юноши на Левски и носят Левски в сърцето си. Обидите на Чорбарите ги понасям, но да се преструвате на Левскари вече е твърде много.

    Коментиран от #9

  • 7 Жител на Подуене

    3 0 Отговор
    Ехааа, този какво менте е ! Запомнете ми думите. Само ме е яд, че ще трябва да събираме пари за заплата на още един мошенник!
  • 8 яяяя

    4 1 Отговор
    Няма футболист на Ботафого с това име! Търсих, но не намерих.

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Л като Литекс

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "кольо пикнята":

    Л=Литекс
  • 11 Подуямие

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "яяяя":

    Може да е от втория отбор на Ботафого.