Last news in Fakti

5 Януари, 2022 11:33 1 051 8

Левски се мести в Турция, Цунами тръгва с отбора!

  • левски-
  • футбол-
  • цунами

"Сините" са с група от 24 футболисти, като друго от новите попълнения - Ноа Сонко Сундберг, ще се присъедини към лагера на тима след края на участието на Гамбия на Купата на Африканските нации

Левски се мести в Турция, Цунами тръгва с отбора! - 1
Снимка: БГНЕС

Новото попълнение на Левски - Цунами тръгва с отбора за Турция. Левият бек е дал негативен PCR тест за коронавирус преди броени минути.

Бразилецът, който вчера навърши 26 години, пристигна в неделя вечер в София, след което вдигна температура. Поради тази причина Цунами не тренира с отбора на "Герена" в последните да дни.

Левски заминава за Турция с група от 24 футболисти, като друго от новите попълнения - Ноа Сонко Сундберг, ще се присъедини към лагера на тима след края на участието на Гамбия на Купата на Африканските нации.

"Сините" ще се готвят в Белек от днес до 7 февруари.

Групата на тима:

Вратари: Николай Михайлов, Пламен Андреев, Йоан Загоров;

Защитници: Патрик-Габриел Галчев, Драган Михайлович, Хосе Кордоба, Гьоко Зайков, Иван Горанов, Вандерсон Цунами, Денис Динев, Димитър Андонов, Ноа Сонко Сундберг (ще се присъедини към отбора след приключване на ангажиментите му с националния отбор на Гамбия за Купата на африканските нации);

Полузащитници: Радослав Цонев, Борислав Цонев, Андриан Краев, Георги Миланов, Димитър Костадинов, Асен Митков, Антоан Стоянов, Николай Арахангелов;

Нападатели: Марин Петков, Здравко Димитров, Уелтън, Билал Бари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Време

    3 1 Отговор
    Пари за заплати нямат иначе в Турция за повече от месец
  • 2 Венци Стефанов

    4 1 Отговор
    Сега с туй Цунами, хоп, първи. Хахаха
  • 3 НикитУ Михайлов

    4 2 Отговор
    Страх ме е да ходя в Турция. Я взели и ме сменили за една баклава и кило фастък.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Левскар

    1 2 Отговор
    Хайде сега плювачите като Стоян Александров и сие да броят колко са настоящи от школата и колко са биле от там. Ще им подскажа ако броим и Здравко ксто почти наше момче отношението е 9:6 тоест 15 са си чисти левскари от група от 23 човека!!! Тоест две трети са си Левскари по сърце хайде сега искам да видя отбор в България с такъв състав дори и Славия сигурно не е. После над 26 години като не броим Ники са само 2 играча!!! Хайде плюите сега.

    Коментиран от #6

  • 6 Стоян Александров

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Левскар":

    Ти май неразбираш ? Левски е пред тотален фалит. Тотален. Взеха се още заеми. А харчат като за последно. Тук има нещо много, много гнило. Мисля, че някой дава пати нерегламентирано, мръсни пари. Да си ЛЕВСКАР е не само да вярвал сляпо, а ДА ИСКАШ И ДА ПРАВИШ ТАКА, ЧЕ ДА СИ ЧИСТ, ИСТИНСКИ И НЕИЗМАМЕН. ВЛевски в момента има измама. ФАКТ. Левскар съм ама тук има измама. Пак ще е празен стадиона. Липсва ЛЕВСКАРСКИЯ ДУХ. Цял месец на курорт....това е пагубно, намаляване на заплатите -пагубно, взимане на некадърници от чужбина с огромни заплати- пагубно. Левски по този начин ще изкара до лятото, а после тотален фалит. ИЛИ ИМА НЕЩО ГНИЛО, НЕЩО ИМА, ИМА НЯКАЛВА ИЗМАМА.....НЕЩО ЩЕ СТАНЕ ЛЯТОТО, НО КАКВО ? Дано да дойде някой милиярдер, че иначе ПЪЛЕН И ТОТАЛЕН ФАЛИТ. ТОВА Е ФАКТ. ТОВА ЩЕ СТАНЕ НА 100%. БОГ ДА ПАЗИ ЛЕВСКИ

    Коментиран от #7

  • 7 Лрвскар

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Стоян Александров":

    Пассчо изказване от рода дано да дойде някой милярдер а преди това ми говориш за Левскарски дух е нонсенс. Tова може да го каже само един чорбар какъвто си. Именно милярдерите Спас Русев и Божков докараха Левски до фалит. Да Сираков пое отбора във фалит в благодарение на милионерите ти на Сираков му оставаше само да се разходи до съда и да подаде молбата за несъстоятелност. Просто формалност. И ето на припок ние сме живи и вървим напред. Да има един хълм, който трябва да прескочим нашата Шипка които са Хубчев-Насиру. Обаче ние ще го нсправим а вие изоставихте отбора си и припознахте Литекс. Това никога няма да си го простите, засрамете сише. Иначе има финансови отчети всичко е явно акционерите знаят за какво става въпрос. На Чорбари като теб не им е работа да знаят гледайте си кочината че имате 4М към държавата и Бруно и УЕФА ви глобява.
  • 8 😂😂😂😂

    2 1 Отговор
    След Турция, заминават за Уганда, там след Цунами ще се появят още нови попълнения...Тайфун, Торнадо, Вятър и Мъгла, като се приберът в София...ги очаква големият червен боздуган на ЦСКА😂...цунами ще е..