Last news in Fakti

8 Януари, 2022 11:55 1 634 2

Много условности за трансфера на сърбин в Левски

  • джордже иванович-
  • левски-
  • шахтьор солигорск

Преговорите с Иванович се водят на ниво около тавана на месечните възнаграждения в Левски, който е 15 хиляди лева

Левски иска да привлече Джордже Иванович, но условията за това са няколко. На първо място плеймейкърът трябва да разтрогне с Шахтьор Солигорск, тъй като "сините" не могат да си позволят да платят трансферна сума. Освен това, тимът иска да се раздели с братя Цоневи, тъй като близнаците взимат едни от най-високите заплати в клуба, а сръбският играч е уговарян да склони на по-малка сума.

Треньорът Станимир Стоилов, който е и спортен директор, на практика сам определя бюджета за заплати в представителния тим и държи да не надхвърля приетите рамки.

Преговорите с Иванович се водят на ниво около тавана на месечните възнаграждения в Левски, който е 15 хиляди лева. От клуба не смятат да правят изключения дори за доказано добри и скъпи играчи, какъвто е случаят с Ивелин Попов. Българският нападател има договор до лятото с руския Сочи.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хей

    3 4 Отговор
    Ами не ще човекът, щото ги е видял, колко са оригинални. Най-много до лъскане в съблекалнята да го докарат

    Коментиран от #2

  • 2 да, да

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Хей":

    В това са най добри! Иначе тоя сърбин надали ще тича за без пари.