Last news in Fakti

9 Януари, 2022 12:05 2 817 1

Поляци сюрпризираха неприятно Лудогорец

  • лудогорец-
  • жоржиньо-
  • висла плоцк

Отборът, в който Жоржиньо е под наем, иска да го върне на "орлите"

Поляци сюрпризираха неприятно Лудогорец - 1
Кадър: Diema sport

Висла (Плоцк) иска да върне крилото Жоржиньо на Лудогорец, съобщават медиите в Полша, цитирайки треньора на тима Мачей Бартошек. Информацията е предадена от "Мач Телеграф". Иначе националът на Гвинея-Бисау е преотстъпен на Висла до лятото на тази година.

“Жоржиньо прави страхотни неща с топка в крака, той е много техничен и изобретателен футболист, но не участва по никакъв начин в дефанзивната част на играта”, казва Бартошек. През този сезон африканецът има 11 мача в елита на Полша.

Жоржиньо бе привлечен в Лудогорец през лятото на 2019 година, но не успя да се наложи и веднъж вече беше преотстъпен на египетския Уади Дегла.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защита

    0 5 Отговор
    Хахаха добър ден Бербатов номер 2 и новата звезда Кайседо.