Last news in Fakti

10 Януари, 2022 22:45 2 097 12

Бразилец пристига в ЦСКА, за да претендира за мястото на Кайседо

  • цска-
  • жорди кайседо-
  • маурисио гарсес-
  • бруске

Централният нападател се очаква да подпише под наем с „армейците“

Бразилец пристига в ЦСКА, за да претендира за мястото на Кайседо - 1
Снимка: Shutterstock

ЦСКА е напът да подсигури подписа на първото си зимно попълнение в лицето на 24-годишния бразилец Маурисио Гарсес от тима на Бруске, научихме от „Тема Спорт“.

Смята се, че Гарсес ще пристигне под наем до края на сезона с опция за постоянен трансфер през лятото, ако убеди Стойчо Младенов, че ще бъде достоен заместник на Жорди Кайседо.

Еквадорецът междувременно е свързван с мултимилионен трансфер далеч от „Армията“, макар спекулациите за оферти от порядъка на €5 млн. да не звучат убедително.

И все пак фактът, че двамата играят на един и същ пост означава, че трудно ще ги виждаме едновременно на терена, ако „Тройчо“ продължи да използва схема с трима нападатели.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    3 1 Отговор
    Не е Централният нападател, а е крило! Много е бърз, но всичко зависи как ще климатизира в ЦСКА. На Каранга му бяха нужни 3 мача за да почне да играе добре и да бележи, докато на Жеферсон му бяха нужни 3 години ;)
  • 2 Варна

    2 0 Отговор
    "Като взе предвид всичко гореизложено и въз основа на информацията и документацията, членът на комисията решава да одобри заключенията на председателя и заместник-председателя на дисциплинарната комисия и счита, че няма друга алтернатива, освен да заключи, че новият клуб ПФК ЦСКА-София, трябва да се счита за спортния наследник на оригиналния длъжник ПФК ЦСКА София. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване."

    Коментиран от #3

  • 3 БФС СА МАФИЯ

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Варна":

    Неразбориите в сайта на УЕФА идва от нашето мафиотско БФС, което още не е информирал централата, че милионите за Активите и Емблемата отдавна са платени и отдавна се ползват от клуба!

    УЕФА:
    Историята на ЦСКА в нашия сайт зависи изцяло от компетенцията на БФС.
    От БФС били поискали ситуацията около "червените" да остане неизяснена, докато не се изплати цялата сума за придобиването на активите и емблемата на ЦСКА.
    УЕФА споменава в писмото си, "че оттам са сигурни, че БФС знае адресите за кореспонденция на централата и очакват информацията да постъпи скоро".

    тОВА Е ПИСМО ОТ 2018 ГОДИНА!?!
    3 ГОДИНИ ПО-КЪСНО ОТ
    БФС ОЩЕ НЕ СА СЪОБЩИЛИ НА УЕФА, ЧЕ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЦСКА ГАНЧЕВ И ИНДЖОВ ПЛАТИХА И ПРИДОБИХА АКТИВИТЕ !
    КАКТО ГО СТОРИХА ГЛАЗГОУ РЕЙНДЖЪРС, ФИОРЕНТИНА, НАПОЛИ, ВАЛЕНСИЯ, ФЕРЕНЦВАРОШ...
    БФС СА МАФИЯ!

    Коментиран от #4, #6, #9, #10

  • 4 SuperMario

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "БФС СА МАФИЯ":

    Това е така Това БФС основно пречи на ЦСКА и помага всячески на отбора Домуса Март месец пияниците от БФС вече няма да управляват
  • 5 Джоко

    3 0 Отговор
    При всички варианти Кайседо лятото отпътува и нуждата от нападател е налична. Стойчо работи отлично с портогалски- говорящи.
  • 6 Левски 1914

    1 5 Отговор

    До коментар #3 от "БФС СА МАФИЯ":

    А защо се стигна до там УЕФА, ФИФА и ФУФА да казват кои сте, защото вашия отбор ФАЛИРА, Литекс обединен с Етрополе не е ФАЛИРАЛИЯ отбор.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Норге

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    Големи адвокати сте,ама на чуждите сметки.Така и баба знае!
  • 9 Припок

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "БФС СА МАФИЯ":

    Хахаха пак някой ви виновен😄. Вие самите пледирахте пред същата тази УЕФА че не сте ЦСКА а сте ребрандират Литекс забрави ли??? Кажи припок забрави ли как ррвяхте на УЕФА и казвахте сакън не ни съдете ние не сме ЦСКА ние сме друг отбор😄. Плюс това играете с лиценза на Етрополе затова има Литекс има ЦСКА има и преименуванито Етрополе наречено ЦСКА-София. Шизофренията ву няма край и защо БФС трябва да се излага като преди 5 години заедно сте твърдяли едно сега друго?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Българчета

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Нако":

    България до този момент не бе виждала и БГ отбори с над 20 чужденци, но ето факт. Та какво Литекс София дава на национала че реве, може би Бусато, Варела, Баи, Кери..... Така че вие сте най-големите виновници за национала стига квичете и работете за българските момчета.
  • 12 Пловдив

    1 0 Отговор
    Маурисио Гарсес е искан от Васко да Гама. Ако ЦСКА успее да го привлече със сигурност ще стане шампион. Много е силен в дрибъла на скорост.