11 Януари, 2022 11:45 878 1

Лудогорец среща сериозна конкуренция за бранител на Мура

  • жан карничник-
  • лудогорец-
  • мура

Освен разградчани, още три клуба са готови да извадят оферти за словенеца

Лудогорец среща сериозна конкуренция за бранител на Мура - 1

Българският шампион Лудогорец ще има сериозна конкуренция за подписа на защитника на Мура Жан Карничник. Освен разградчани, още три клуба са готови да извадят оферти за словенеца, съобщава сайтът nogomania.com.

Футболистът е желан от руския Криля Советов, австрийския Щурм Грац и италианския Кротоне. Тимът от Серия Б е с най-малки шансове да привлече бранителя.

Голямото предимство на Лудогорец пред останалите отбори е, че начело на тима от Разград застана бившият наставник на Мура Анте Шимунджа. Той добре познава качествата на Карничник и идеята за привличането му на "Хювефарма арена" е именно негова. Наставникът може да успее да убеди бранителя да предпочете именно предложението на "орлите".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добър е

    2 0 Отговор
    Това момче е наистина добро. Дано да станат нещата, цяла България стиска палци за орлетата да победят срещу мутантите.