Last news in Fakti

12 Януари, 2022 13:58 989 0

Защитник е новото попълнение на Лудогорец

  • жан карничник-
  • лудогорец-
  • мура

Очаква се утре 27-годишният бранител да премине медицински прегледи в Разград

Защитник е новото попълнение на Лудогорец - 1
Снимка: Facebook

Защитникът Жан Карничник е новото попълнение на Лудогорец. Очаква се утре 27-годишният бранител да премине медицински прегледи в Разград.

Карничник затвърди мястото си в титулярния състав на Мура и бе един от незаменимите членове на "черно-белия" шампионски отбор. С добри игри Жан спечели и повиквателна в националния отбор на Словения, за който записа четири мача. Бранителят бе обявен за най-добър
футболист в Словения за сезон 2020/2021.

За състава на Мура има 180 мача във всички турнири и 18 гола.

"Трудно ми е да кажа нещо друго освен просто да благодаря за всичките мигове. Благодаря по-специално на клуба, целия персонал и изключителните фенове, които ме приеха като свой през тези четири години и половина. През това време написахме история от Втора лига до титлата за купата, до титлата на националните шампиони и накрая до конферентната лига. Тук се развих като футболист, станах национал и бях обявен за най-добър играч в лигата. Заради всичките години, които прекарах тук, винаги нещо ще ме обвързва с Прекмурие. Затова се надявам и вярвам, че това е само временно сбогуване с "черно-белите.", заяви на раздяла Карничник.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА