Last news in Fakti

12 Януари, 2022 17:00 5 021 1

Бербатов към млад талант на Ман Юнайтед: Учи се от Роналдо! Не повтаряй моята грешка!

  • димитър бербатов-
  • маркъс рашфорд-
  • кристияно роналдо-
  • манчестър юнайтед

Бившият голмайстор на „червените дяволи“ се надява момчето да възвърне формата си скоро

Бербатов към млад талант на Ман Юнайтед: Учи се от Роналдо! Не повтаряй моята грешка! - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов отново влезе в ролята на коментатор за ситуацията в Манчестър Юнайтед, като този път се фокусира върху изявите на Маркъс Рашфорд. Младият нападател все по-често става обект на критика, въпреки че до неотдавна бе любимец на англичаните с играта си на терена и благотворителните си изяви извън него.

Той трябва да говори с Кристиано и да го помоли за съвет. Аз не говорих с никого от съотборниците си, когато бях в лош период. Бях срамежлив и приемах нещата доста лично. Това беше моя грешка“, каза „Берба“, цитиран от британските медии.

Младият Рашфорд играе в същата позиция, на която някога самият Роналдо стартира на „Олд Трафорд“, но след 1-2 обнадеждаващи сезона изглежда е напът да остави напрежението да го надвие.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Н55

    10 2 Отговор
    Бербатов ,
    това БФС трябва сами да си попадат оставките! България не е виждала касиране на Световно или Европейско от 2004 година, а тия "управляват" от 2005 година и резултатите са кръгла нула! Даже Северна Македония се класира, а сега дори е на бараж за Световно! Срам