Last news in Fakti

12 Януари, 2022 21:30 2 299 0

Лудогорец прилага италианска схема, за да привлече аржентински нападател

  • лудогорец-
  • матиас тисера-
  • атлетико платенсе

„Орлите“ искат 90% от правата на играча

Лудогорец прилага италианска схема, за да привлече аржентински нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец ще се опита да приложи една от класическите италиански схеми за привличането на аржентинеца Матиас Тисера, научихме от dsport.

25-годишният голаджия може да се озове в Разград, ако Атлетико Платенсе се съгласи да отстъпи 90% от правата на играча в полза на българския гранд.

Подобни схеми се прилагат често на „Ботуша“, като на практика това означава, че двата клуба си гарантират правото на глас, когато дойде време за повторната продажба на даден футболист.

Тисера е оценен на €450 хил. от Transfermarkt, но на този етап не е ясно каква сума са приготвили „орлите“ за услугите му.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА