Last news in Fakti

14 Януари, 2022 09:33 1 794 0

ЦСКА 1948 взема дуо от Берое

  • цска 1948-
  • реян даскалов-
  • джонатан перейра

Трусовете в тима от Стара Загора са в неизмерим мащаб и е напълно логична чистката, която ще последва в отбора Под Аязмото

ЦСКА 1948 взема дуо от Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Oтборът на ЦСКА 1948 не спира със сделките през януарския трансферен пазар. Столичани са на прага да се договорят с играчите на Берое – Реян Даскалов и Джонатан Перейра, съобщава Gong.bg.

Трусовете в тима от Стара Загора са в неизмерим мащаб и е напълно логична чистката, която ще последва в отбора Под Аязмото. Двамата ще се присъединят към Карлос Охене и Иван Караджов, които са двете ключови имена сред първия отбор на „червените“.

Освен това, клубът от столицата анонсира привличането на други български футболисти, като се цели подсилването сред редиците на ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА