15 Януари, 2022 12:42 1 282 3

Официално: Борислав Цонев вече е футболист на Черноморец Одеса

  • борислав цонев-
  • левски-
  • черноморец одеса

От клуба не разкриват каква е продължителността на договора, но се смята, че е за 2.5 години

Официално: Борислав Цонев вече е футболист на Черноморец Одеса - 1
Снимка: Instagram

Черноморец Одеса официално обяви трансфера на Борислав Цонев. Халфът идва в тима като свободен агент, след като вчера разтрогна с Левски.

От клуба не разкриват каква е продължителността на договора, но се смята, че е за 2.5 години.

"Атакуващият полузащитник Борислав Цонев се присъедини към нашия отбор от Левски София, един от най-титулуваните отбори в България.

В рамките на българското първенство Цонев изигра 132 мача, отбеляза 28 гола и направи 29 асистенции. Цонев игра в хърватския Интер Запрешич през сезон 18/19, където отбеляза 8 гола и направи 2 асистенции в 36 мача.

Борислав Цонев е атакуващ полузащитник, но може да играе по крилата, както и като вътрешен халф.

В края на миналата година той успя да се запознае с Одеса, след като игра на стадиона на Черноморец с националния отбор на България срещу Украйна. Нашият отбор се надява, че новото попълнение ще има положителни емоции от футболната инфраструктура на "моряците", а играта му редовно ще радва феновете", написаха от Черноморец.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Извади късмет

    4 0 Отговор
    и се спаси от безпаричието и несигурността. Успех в новия клуб!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 браво

    1 0 Отговор
    Боби!...