Last news in Fakti

16 Януари, 2022 11:21 2 225 1

Крушарски в Аржентина - гледа футболисти и изкарва пари за Локо Пд

  • христо крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • аржентина

Локомотив продължава с подготовката си на клубната база в Пловдив

Крушарски в Аржентина - гледа футболисти и изкарва пари за Локо Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е оставил нещата на „Лаута“ на подопечните си. Бизнесменът е в Аржентина, където, както често обича да се изразява, изкарва пари за клуба, за да може той да съществува и функционира. Както е известно, от края на миналата година Крушарски вече има партньори в издръжката на черно-белите. Става въпрос за фирма за кредитиране. Босът на Локо Пд обяви тогава, че двете страни вече ще си делят финансирането 50 на 50.

В Аржентина Крушарски е възможно да огледа и някои футболисти. Локомотив продължава с подготовката си на клубната база в Пловдив. На 18 януари (вторник) смърфовете ще имат двустранна игра с дубъла си. На нея се очакват няколко играчи на проби, които старши треньорът Александър Тунчев да види. На 24 януари черно-белите заминават на лагер в Сандански. Два дни преди това ще е спарингът с Марица Пд, пише "Тема спорт".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    2 0 Отговор
    Тук на нашите мушингери им казват президенти на клубове !!!