Last news in Fakti

18 Януари, 2022 09:32 1 094 16

Боби Михайлов: Гонзо започва работа в БФС по структура, разработена от УЕФА

  • борислав михайлов-
  • бфс-
  • георги иванов - гонзо

Назначението на Георги Иванов е част от нашата политика на освежаване на кадрите в ключови за развитието на футбола звена

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, използва социалните мрежи, за да поздрави Георги Иванов за новата му позиция във футболната ни централа. Михайлов призна, че Гонзо заема "фундаментална длъжност с тежест", която цели модернизацията на цялата административна структура на БФС.

Прилагаме съобщението от Михайлов без редакторска намеса:

Добре дошъл на Георги Иванов в нашия екип в Българския футболен съюз! Длъжността "Технически директор", на която той застава е с фундаментална тежест в модернизираната ни административна структура. Разработихме я според препоръките на УЕФА и проекта "Футболни федерации на бъдещето", в който ние сме сред първите активни участници. Назначението на Георги Иванов е част от нашата политика на освежаване на кадрите в ключови за развитието на футбола звена. Той ще отговаря пряко за работата на всички национални отбори, на треньорската школа към БФС, както и за развитието на детско-юношеския и женския футбол. Вярвам, че Георги Иванов ще се справи на този пост. Желая му успех!


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Само принцовете от Парк дьо Пренс

    11 1 Отговор
    Трябва да ръководят БФС пожизнено нещо като Филма 13 Тата годеница на Принца реален вариянт
  • 4 Тарзан

    1 11 Отговор
    Нормално да назначи гонзо я. Ако беше берба президент щеше да назначи някои червен. Такъв е живота.

    Коментиран от #8

  • 5 Статистик

    15 1 Отговор
    Фен на Левски бях навремето, ама Гонзо е мега прост. Едва ли може да напише една страница текст, камо ли някоя стратегия за развитие на нещо си...

    Коментиран от #9, #16

  • 6 хаха

    12 1 Отговор
    Не трябва ли назначените за директори поне да могат да четат и пишат?! Може да са били добри футболисти, но силно се съмнявам, че са достатъчно грамотни. Визирам Костадинов и Гонзо "инженера"

    Коментиран от #11

  • 7 8888

    15 1 Отговор
    Март всички ще бъдете изритани от БФС до един .На Грозню ще му е къс мандата
  • 8 Барбарон

    3 13 Отговор

    До коментар #4 от "Тарзан":

    Ама ти правиш ли разликата между двамата. Хайде отвори автобиографията на Гонзо след футбола е бил треньор на Левски, Локото, Черно море бил е и Спортен директор в Локото и Левски!!! Хаиде сега да видим барбарона след футболист е бил...... инфлуенсър и блогър😄. Този ли ще става президент. Гонзо е врял и кипял във БГ футбола, барбарона от време на време казеа Манчестер Юн....... еди кво си. Я ходи на ма.......острова си.
  • 9 Падар

    3 11 Отговор

    До коментар #5 от "Статистик":

    А барбарона е много умен ли??? Затова Гонзо беше спортен директор в Локото и Левски а Барбарона дори и в Пирин не искст да чуят за него. Това е логична стъпка в развитието на Гонзо а не от падар да станеш цар както един манекен префател иска да стане.
  • 10 Ханна и Барбара

    4 1 Отговор
    Кой Гонзо? Гонзо-виелицата ли?

    Коментиран от #14

  • 11 Предател

    4 8 Отговор

    До коментар #6 от "хаха":

    Гонзо е бил спортен директир в Левски и Локо Пл а Емо Костадинов изпълнителен директор в ЦСКА. Я кажи сега манекена аристократ къде е бил след като спря да се състезава. Какво е управлявал освен бентлито си?
  • 12 чувам че на входа

    4 1 Отговор
    на БФС щяли да проверяват с дрегер влизащите а перука?

    Коментиран от #13

  • 13 Барбарон

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "чувам че на входа":

    И Барбарона има перука така че няма как да го допуснат😄.
  • 14 Бай Стою касапина

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ханна и Барбара":

    Не, Гонзо "енженера".
  • 15 Борислав

    5 0 Отговор
    Как един нормален човек,не сложихте да управлява.Гонзо е същия илитерат ,като Костадинов..тия имат капацитет да управляват отбор от А-окръжна.Трагедията е пълна?!
  • 16 Бай Брадър

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Статистик":

    Една страница ли ? Едно изречение го пише с 5-6 правописни грешки !