Last news in Fakti

23 Януари, 2022 11:00 1 329 4

Ивет Горанова не иска да я смятат за „случайност“

  • ивет горанова-
  • олимпийски игри-
  • карате

Олимпийската шампионка се прицели в дубъл на титлата си през 2024 г.

Ивет Горанова не иска да я смятат за „случайност“ - 1
Снимка: БГНЕС

„Спортист №1 на България за 2021 г.“ и носител на титлата от Олимпийските игри в Токио по карате Ивет Горанова не иска хората да я смятат за „случайност“ и затова си е поставила много висока цел за следващия олимпийски цикъл.

Искам да спечеля още един златен олимпийски медал и да докажа на всички, че успехът в Токио съвсем не е случаен. Европейската титла е също голяма цел пред мен“, каза каратиската пред вестник „България Днес“.

Освен това тя не спира да преследва целта да предаде уменията си на следващото поколение, тъй като вярва, че винаги трябва да се мисли за бъдещето.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sieg

    8 6 Отговор
    Персонажа и резултатите и доказват ,че не е случайност. Ще продължи да възгордява България.
  • 2 нашия

    15 3 Отговор
    не ,че омаловажавам успеха на момичето,НО Стойка се пребори за златото във спорт който е много по развит и популярен ...според мен Стойка трябваше да е спортист на България...
  • 3 Ха ха

    6 0 Отговор
    А дали написалият статията знае,че каратето вече не е олимпийски спорт и 2024 не знам какво ще защитава Ивет.
  • 4 ама

    0 1 Отговор
    то се разбира че не е "случаен", мнооооого прасенца папката и правят мъни