Last news in Fakti

24 Януари, 2022 19:15 2 112 0

Защитник на Байерн може да предизвика вълна от трансфери след себе си

  • никлас зюле-
  • андреас кристенсен-
  • антонио рюдигер-
  • челси-
  • байерн мюнхен-
  • барселона

„Баварците“ със сигурност ще имат нужда от негов заместник

Защитник на Байерн може да предизвика вълна от трансфери след себе си - 1
Снимка: БГНЕС

Централният бранител на Байерн Мюнхен Никлас Зюле може да се превърне в причината за вълна от трансфери из топ отборите в Европа. За това сигнализира спортният журналист Фабрицио Романо.

Той твърди, че германецът е все по-близо до изхода на „Алианц Арена“, след като преговорите за нов договор с „баварците“ не водят до положителен резултат.

Междувременно Челси е сред тимовете, които проявяват горещ интерес към Зюле, защото на свой ред клубът може да остане в намален състав през лятото с оглед нежеланието на Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен да преподпишат договорите си.

Двамата защитници на „сините“ пък са в полезрението на Барселона, но не е изключено един от тях да се озове в Мюнхен.

„Каталунците“ междувременно се явяват една от най-атрактивните дестинации за свободни агенти, тъй като клубът няма възможност да плаща огромни трансферни суми, но все пак остава едно от най-предпочитаните имена в света.

Току виж станем свидетели на някои много интересни рокади през лятото, ако в близките месеци агентите на въпросните защитници изпълнят целта си и ги отдалечат от настоящите им тимове.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА