25 Януари, 2022 22:30 2 831 13

Михайлов е категоричен, че през март няма да има нов изборен конгрес в БФС

  • борислав михайлов-
  • бфс

Дневният ред на конгреса обаче гласи друго

Михайлов е категоричен, че през март няма да има нов изборен конгрес в БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов обяви след днешното първо заседание на Изпълкома за 2022 г., че конгресът през март няма да бъде изборен, което означава, че той се е прицелил в пълния мандат на поста.

В дневния ред обаче е вписано, че една от точките за конгреса е именно за избора на нов президент, което опровергава думите му.

Екипът на другия кандидат за най-важния пост в родния футбол - Димитър Бербатов, твърди, че ръководителите на съюза ще бъдат принудени да организират събранието така, че да се мине през нови избори. Дори бе внесена подписка от повече от половината клубове у нас, с която те настояват именно за това.

Междувременно през март се очаква да бъде гласуван и бюджетът за периода 2022-2026 г., което е една също доста важна точка за дебатиране от родните футболни деятели.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много

    4 12 Отговор
    Ви здраве от Перукан.
  • 2 Коко

    34 2 Отговор
    Само в България ли е така не знам който се докопа до някаква длъжност няма отърване от него.Михайлов Борисов Гешев Иванов на КЕВР кошлука.Трябва да се намери начин народа да ги сменя лесно когато не могат да работят както трябва.

    Коментиран от #5

  • 3 Бок лу ц и

    35 2 Отговор
    Оставка бе, бокл.уци! Съсипахте футбола, но сте захапали кокала и не пускате! Защо? Колко още години да ви търпим?
  • 4 User

    33 4 Отговор
    Ненаял се тунеядец! Вън!
  • 5 Така е

    32 2 Отговор

    До коментар #2 от "Коко":

    Така е! Футбола ни е затънал от Пияници, Фурнаджии и Поповци, Камен Костадиновци и всички останали партийно свързани в БФС, които вече17 години "управляват", по скоро прецакват футбола ни!Дори Севрена Македония ни изпреваи и се класира за голям форум!

    Коментиран от #6

  • 6 Предател

    4 19 Отговор

    До коментар #5 от "Така е":

    Барборона е обещал да натурализира любимците си Кайседо, Баи, Юга, Варела, Джеферсон, Лам..... и така да ни направи световни шампиони.
  • 7 Оставка

    27 2 Отговор
    Добре де,тия хора в паралелен ли свят живеят???? Не виждат ли че никой не ги иска???? Не виждат ли, че футбола ни никога не е бил толкова зле????

    Коментиран от #11

  • 8 изпъл КОМА

    18 1 Отговор
    Някоя контрола с Андора, Лихтенщайн или Фарьорски острови, няма ли да уредите?

    Коментиран от #12

  • 9 Факт

    5 10 Отговор
    Това, дето го пишете сега за перукан, досущ същото ще го пишете и за манекена след 10 години, когато и тумбак ще е пуснал, па и брада или поне мустаци. Все тая кой ще е там, те за кокал се карат, не дали да направят Минчо футболист или пък Генади. Все тая е колко са ни чужденците, щото читави стадиони нямаме и колкото и да я сочите тая Македония като пример за падението ни, те поне стадион за финал на европейски турнир имат, а нашият Васил Левски дори не отговаря на критериите за следгруповите елиминации.
  • 10 мой

    13 2 Отговор
    Винаги е така с паразитите, много трудно се изчегъртват, но накрая и този ще замине. Алкохолен жалко.
  • 11 Мързел

    2 11 Отговор

    До коментар #7 от "Оставка":

    А де цял свят се смее на Бербатов че през живота си нищо друго не е правил освен да рита топка, обаче той имал мечта да става президент. Поне да беше поработил малко, обаче го мързяло.
  • 12 Хърватска

    0 6 Отговор

    До коментар #8 от "изпъл КОМА":

    Що Хърватска по слаби ли са от Лихтенщайн?
  • 13 Петно

    4 1 Отговор
    До онзи ден плямпа, че на пролет ниви избори, сега като спечели няюа да има нови избори. Еееее боби еееее