Last news in Fakti

26 Януари, 2022 23:00 2 036 3

Неймар: Искаше ми се да се върна в Барселона

  • неймар-
  • псж-
  • барселона

Бразилецът все пак е бил близо до завръщането си през миналото лято

Неймар: Искаше ми се да се върна в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилската суперзвезда Неймар направи любопитно признание, че е искал да се завърне в Барселона през миналото лято. Той споделя това в документалния филм за себе си на стрийминг платформата Netflix.

Най-скъпият футболист в историята напусна „Ноу Камп“ през 2017 г. срещу рекордните €222 млн., за да облече екипа на ПСЖ. Тогава сензацията бе пълна, защото никой не очакваше, че партньорството му с Лионел Меси и Луис Суарез ще приключи по подобен начин, но личната амбиция на техничаря да излезе от сянката на аржентинеца надделя.

Няколко години по-късно се появиха слухове, че „каталунците“ иска да си го върнат и сега се оказва, че това не е било далеч от истината.

Неймар не разкрива причината сделката да не се състои, но по всяка вероятност Барса не е бил в състояние да плати цената, поставена му от „парижани“. Именно през лятото стана ясно, че дълговете на „каталунците“ надхвърлят €1 млрд., а в резултат бяха принудени да се разделят с Меси.

29-годишният Неймар е обвързан на „Парк де Пренс“ до лятото на 2025 г., така че едва ли ще го видим скоро да напуска, освен ако на ръководството не им дойде в повече ниската му дисциплина и все по-честите контузии.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Албрехт Дюрер

    2 1 Отговор
    И Бойко така каза ! Барабар с мис Бикини даже !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 така е хората са глупави

    2 2 Отговор
    абе то и на българския народ му се искаше да се върнат хубавите и силни години на страната ни но уви същи като теб избягахме от хубавото и сега ревем!!!