27 Януари, 2022 10:06 1 272 6

Гонзо: Убеден съм, че няма да бъдат доволни клубовете, които дерибействат

  • георги иванов - гонзо-
  • бфс-
  • футбол

Георги Иванов вече има няколко страхотни идеи, с които да се прекратят порочни практики

Гонзо: Убеден съм, че няма да бъдат доволни клубовете, които дерибействат - 1
Снимка: БГНЕС

Новият технически директор на БФС – Георги Иванов – се срещна с представители на клубовете от Бургас и региона. Той изслуша техните проблеми и сподели своите виждания какво трябва да се промени. Гонзо вече има няколко страхотни идеи, с които да се прекратят порочни практики. На първо място е подготвил правило, което да защити финансово по-малките клубове, от които досега могат безвъзмездно да се отмъкват таланти.

„Убеден съм, че ще има недоволни. Убеден съм, че няма да бъдат доволни някои клубове, които в последните години дерибействат. В крайна сметка трябва някой да бръкне с пръст в раната, за да можем да излекуваме футбола. Моята работа е да се виждам с клубовете, да виждам къде са проблемите, да предлагаме решения. Да казват клубовете къде са техните проблеми, за да ги намираме. Мен не ме интересува дали ще има конгрес”, коментира Иванов.

За мен Ясен Петров се справяше добре за времето, в което беше национален селекционер. Успя да създаде колектив, да подмлади отбора. Ние ще държим тази линия на подмладяване – това ще е задължително. Радвам се, че остава. Работили сме заедно, работили сме добре, постигали сме успехи. Надявам се тези в националния отбор да бъдат по-големи. Мечтата ми е да направим така, че да се гордеем с националния отбор“, заяви Георги Иванов пред „Котаспорт”.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    6 0 Отговор
    Добре. А сега кажи КОИ СА ТЕЗИ КЛУБОВЕ ? ИСКАМЕ ДА ГИ ЗНАЕМ. НАЛИ СИ МЪЖ, КАЖИ ГИ ДЕ ? Или май само си дърдорите глупости и всичйо си продължава по-старому..... демек кражбите и далаверите неспират....
  • 2 CSKA

    7 1 Отговор
    Уважавам Гонзо, защото е мъжкар, но според мен Михайлов, Костадинов, Лечков и останалите мръсници, като тях се крият зад достойните, като Гонзо. За мен този човек е “употребен” заради голямото желание на НЕКАДЪРНИЦИТЕ да останат на власт. Това е моето мнение.

    Коментиран от #3

  • 3 История

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "CSKA":

    ЦСКАар да мрази легендата си Костадинов и да боготвори един мързелив предател манекен дето една дума не е казак за ЦСКА и даже като фалираше каза, че не е милионер и няма какво да направи. Вие нормални ли сте??? Имате две момчета истински ЦСКАари в новата ви история Костадинов и Пенев и двсмата ги оплюхте и захвърлихте.
  • 4 Алфa Вълкът

    5 0 Отговор
    В България има един клуб който дерибейства и това е Лудогорец, ама там проблема е в съдийството!
    Квотата за чужденци мисля, че е неприложима заради европейското законодателство и затова отпадна, а това единствено което може да гарантира развитие на младите футболисти и да не търкат скамейката, докато 30г негри представящи се за 20г ги изместват от титулярния състав!

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "Алфa Вълкът":

    Не е Лудогорец , а МЕНТЕТО . ФАЛИРАТ един отбор , обединяват други два , правят нова лига специално за МЕНТЕТО с ТИРЕТО и накрая други им виновни.

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.