Last news in Fakti

29 Януари, 2022 20:45 1 446 7

Мъри след мача с Марибор: Доволен съм от играта, имаме окомплектован отбор

  • станимир стоилов-
  • мъри стоилов-
  • левски-
  • марибор

"Пътят на Левски минава и през млади играчи", каза Станимир Стоилов след равенството на Левски със словенския гранд

Мъри след мача с Марибор: Доволен съм от играта, имаме окомплектован отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски Станимир Стоилов коментира равенството 2:2 с тима на Марибор. Той бе доволен от представянето на футболистите му.

Ето какво каза Стоилов:

"Видях доста позитиви в тази контрола. Имаше огромно желание и добра организация. Имаше и негативи, но в този мач те бяха много по-малко. Трябва да поработим върху грешките, които допускаме пред нашата врата, а също така и в завършващата фаза. Отборът е доста млад и съм доволен от начина, по който играхме. След като могат да играят на прилично ниво с Марибор, защо тези момчета да не могат да играят и в нашия шампионат? Пътят на Левски минава и през млади играчи.

Също така и през изтърпяване на негативни резултати. На този етап избягвам индивидуалните оценки. Филип има прекрасни качества и трябва да му помогнем да стане още по-добър. Движим се в график и нямаме излишни разхищения. Имаме отбор, който е окомплектован. Чакаме и Георги Миланов да оздравее"


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    7 1 Отговор
    Мъри,добре че си доволен от тези млади момчета,но отбора ти още не е окомплектован...Има още и доста какво да се желае в тактическо отношение,а и техническо и физическо....

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Левскар

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мим":

    Като за почти без пари - толкова! Това е дори максимума. Развивайте младежи, които биха играли почти без пари.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Левскар

    1 5 Отговор
    Мъри ,стига лъжи,поиграха настървено този мач но след 1-2 тали ще е?! Ти си най големия лъжец който съм слушал?! Кое му беше добро,колко пъти стигнахте до вратата!!! Смешко ще ни лъжеш докато ти изтече договора?! А и всички разбрахме ,че пари в Левски има?! Докога ще лъжете и за това?! Колко футболисти взе?????

    Коментиран от #6, #7

  • 5 дфгдг

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мим":

    едно по едно, бърза работа нямаме.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Левскар

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Левскар":

    Е много хубаво изтрихте ме защото казах, че това е Стоян Александров, който се преструва на Левскар? Факти чупи тъпомета.