Last news in Fakti

3 Февруари, 2022 21:00 2 093 3

Мъри е разочарован от голаджията си и дори обмисля да го върне на скамейката през пролетта

  • билал бари-
  • левски-
  • станимир стоилов

Билал Бари не води най-добрата си подготовка до момента

Мъри е разочарован от голаджията си и дори обмисля да го върне на скамейката през пролетта - 1
Снимка: БГНЕС

Най-резултатният играч на Левски от началото на сезона Билал Бари може да се превърне в резерва през пролетния полусезон, според източници на „Тема Спорт“ в „синия“ лагер.

Причината е, че мароканецът се разписа един-единствен път в контролите и то след много груба грешка на бранителите на Бохемианс. Наред с това той пропусна ред положения, които са накарали Станимир Стоилов да се усъмни, че голаджията му не може да поддържа формата от октомври до декември, когато вкара всичките си 8 попадения до момента.

По-големият проблем пред Стоилов обаче е, че в момента не разполага с друг типичен централен нападател, който да измести Бари от титулярите. Там той ще използва Марин Петков, Велтон и Димитър Костадинов, но номиналната позиция на нито един от тях не е на върха на атаката.

Левски подновява кампанията си на 12 февруари с домакинство на Пирин Благоевград.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфa Вълкът

    7 4 Отговор
    Да иде да пита в Софийски зоопарк да му го сменят с друг!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 адвокат

    3 2 Отговор
    да вземе от Царско Село заем от 100 000 лева той знае как