Last news in Fakti

4 Февруари, 2022 20:30 1 721 3

Арсенал трепери за най-ценната си перла след слуховете, че Манчестър Сити и Ливърпул го ухажват

  • арсенал-
  • манчестър сити-
  • ливърпул-
  • букайо сака

Младият английски национал едва ли още дълго ще се примирява с посредствените резултати при „артилеристите“

Арсенал трепери за най-ценната си перла след слуховете, че Манчестър Сити и Ливърпул го ухажват - 1
Снимка: БГНЕС

Микел Артета може и да направи най-голямата чистка в историята на Арсенал, но плановете му за бъдещето на клуба без никакво съмнение включват Букайо Сака. Тази идея обаче може да рухне още през лятото, ако информацията на ESPN се потвърди, че Манчестър Сити и Ливърпул проявяват горещ интерес за английското крило.

20-годишният Сака се превърна в най-ценната перла на „артилеристите“ през последните няколко сезона и съвсем логично привлече вниманието на мнозина, но едва сега се повдига темата с неговото оставане на „Емиратс“.

„Топчиите“ изненадващо този сезон се доближиха до топ 4, след като година по-рано не успяха да се класират за нито един от евротурнирите. Сериозните инвестиции от лятото изглежда дадоха известен резултат, но липсата на вложения през януари поставиха под сериозна въпросителна амбициите за завършек на кампанията.

„Светлосините“ междувременно искат да подготвят наследник на Рахим Стърлинг, който вече изглежда поизчерпан за клуба, докато „мърсисайдци“ се опасяват, че Мохамед Салах може и да не преподпише и това би оставило огромна дупка на дясното крило.

Не за пръв път Арсенал може да бъде принуден да се разделя със своя водеща фигура, така че този слух не е изключено да се превърне в реалност.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теодоро

    0 0 Отговор
    Деси Янкулов мръсен педера.т
  • 2 Челси

    0 0 Отговор
    Някоя черна перла ще да е, ще го шитнат за два тира с банани.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.