Last news in Fakti

6 Февруари, 2022 11:51 1 392 4

Септември обмисля 50 лева за билет за мача с Левски, ако той е на "Васил Левски"

  • левски-
  • септември софия-
  • купа на българия-
  • билети-
  • румен чандъров

Може да играем и на „Георги Аспарухов“, ако от Левски ни дадат приходите от билети“, каза Румен Чандъров

Септември обмисля 50 лева за билет за мача с Левски, ако той е на "Васил Левски" - 1

Собственикът на Септември София Румен Чандъров обяви, че ще бъде принуден да сложи цена от 50 лева на билетите за предстоящия 1/4-финал за Купата на България срещу Левски, ако мачът се играе на стадион „Васил Левски“. Както е известно, СТК забрани на втородивизионния тим да приеме „сините“ на стадиона на Царско село, тъй като двубоят е в считан за рисков. Септември има седемдневен срок да посочи мястото, където ще проведе срещата.

„Бях афектиран от решението и дори мислех да не играем мача и Левски да продължи служебно. Двубой ще има! Решението на СТК обаче не е нормално за мен. Според мен срещата можеше да се играе на Царско село. Колко пък толкова хора ще дойдат на този мач. Към настоящия момент не знам на кой стадион ще играем. В София ще бъде, няма къде другаде, но още не съм взел окончателно решение“, заяви Чандъров пред „Мач Телеграф“.

„Няма смисъл да се провежда на „Васил Левски“, тъй като няма да се напълнят трибуните. Ще дойдат 1500 човека и няма да може да избием парите, които са вложени за организирането на такова събитие. Ще трябва да сложа цена от 50 лева на билетите, а тогава ще почне недоволство на феновете. Наемът на националния стадион ще излезе над 20 000 лева. Това е много висока сума, а ние не сме с такива възможности, за да си го позволим. Септември е скромен отбор. Финансово е стабилен, но нямаме претенции за голям клуб. Може да играем и на „Георги Аспарухов“, ако от Левски ни дадат приходите от билети“, допълни собственикът на Септември.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РаНбОсИлЕк

    6 3 Отговор
    Голям левскар е Румен Чандъров! Продаде на Левски сина си да 150 000 евро, обслужва Бойко, а сега иска приходи от билети за мач на ст. Георги Аспарухов! Той си няма стадион, не успя да построи такъв с Кралев и ГБС, но обича да смята на чужд гръб. Голям, голям левскар е Румен Мандъров! С такива като него на Левски врагове не са нужни.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бай Онзи

    7 0 Отговор
    И 100 може !
  • 4 муци

    2 0 Отговор
    АКО ИСКАШ МОЖЕ ДА ГО ИГРАЕШ В ХОЛА СИ, И БЕЗТОВА НЯМА КОЙ ДА ТЕ ГЛЕДА.