Last news in Fakti

7 Февруари, 2022 11:05 3 857 3

Крушарски с коментар за Камбуров в Локо Пд

  • локомотив пловдив-
  • христо крушарски-
  • мартин камбуров

Имаше една оферта за наш футболист, но не я приехме, тъй като не ни задоволяваше

Крушарски с коментар за Камбуров в Локо Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски заяви, че от негова страна няма проблем Мартин Камбуров отново да облече фланелката на "смърфовете".

"От моя страна няма проблем Мартин Камбуров да се завърне в отбора. Има обаче и други собственици на клуба и трябва да го съгласуваме.

Треньорът също трябва да каже какво мисли по този въпрос. С него много пъти сме коментирали тази тема. Той ще ви каже за Камбуров", заяви Крушарски пред gong.bg.

"Нали знаете какво отговарям на въпрос за изходящите трансфери. Никой не ме търси, но аз се крия. Няма нищо официално. Имаше една оферта за наш футболист, но не я приехме, тъй като не ни задоволяваше. Не е за Митко Илиев, за друг футболист беше", завърши босът на пловдивчани.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    13 1 Отговор
    Като чуя футболен бос , и си представям бат Венци и такива като този ,как се хранят в на затворнически маси с раирани дрехи !! От мушингер ,нагоре са !!
  • 2 Ботевист

    5 3 Отговор
    Върнете и Гочо Василев, ще е още по интересно!
  • 3 Абе

    3 2 Отговор
    За какво им е,имат си Димитър Илиев,млади момчета,ще взимат дядката,да изяде пак на някой мястото,не е честно,на лагер беше ли???? На тренировки ще ходи ли,или само на мач да го пуснат,докато някои се разбиват от тренировки,тоя мижитурняк ще си почива и после ще играе,ако Крушарски е пич няма да го прибере!