Last news in Fakti

7 Февруари, 2022 11:40 1 172 0

Фен на Лестър нападна с юмруци футболистите на Нотингам (ВИДЕО)

  • нотингам форест-
  • лестър сити-
  • фен-
  • бой-
  • фа къп

Привърженикът беше заловен, но не достатъчно бързо, за да го спре да удари играчите на Нотингам

Фен на Лестър нападна с юмруци футболистите на Нотингам (ВИДЕО) - 1

Мъж атакува футболистите на Нотингам Форест в мача с Лестър Сити. Това се случи, когато играчите на Нотингам празнуваха третия си гол в срещата. Привърженикът излезе от гостуващия сектор на City Ground и започна да нанася удари по футболистите на домакините, които празнуваха гола на Джо Уорал. Нотингам спечели срещата с 4:1 и ще бъде домакин на Хъдърсфийлд в петия кръг.

Фен на Лестър нападна с юмруци футболистите на Нотингам (ВИДЕО)

Полицията на Нотингамшир съобщи, че е арестувала мъжа след инцидента, който се случи през първата половина на четвъртия кръг на двубоя. "Арестувахме мъж във връзка с инцидент, който се случи днес по време на първото полувреме на мача за купата на Нотингам Форест и Лестър Сити. Разследванията са в много ранен етап и обстоятелствата около инцидента са в процес на установяване".

Фен на Лестър нападна с юмруци футболистите на Нотингам (ВИДЕО)

От Лестър побързаха да се извинят на Нотингам за инцидента и съобщиха, че фенът им е изправен пред доживотна забрана да посещава футболни срещи. "Клубът е ужасен от подобно поведение и поднася своите извинения на Нотингам Форест и неговите играчи, чиято безопасност е била компрометирана. Приветстваме бързите действия, предприети от стюардите на Сити Граунд при задържането на засегнатото лице, което ще бъде обект на доживотна забрана за всички мачове на Лестър Сити у дома и навън. Ще предложим всякаква подкрепа на съответните органи за предприемане на по-нататъшни действия."

Фен на Лестър нападна с юмруци футболистите на Нотингам (ВИДЕО)

Звездата на Форест Филип Цинкернагел коментира ситуацията: "Ужасно е", каза той. „Мислехме, че един от нашите фенове идва да празнува с нас, така че въпреки че не трябва, го грабнахме и искахме да споделим радостта си с него.

Фен на Лестър нападна с юмруци футболистите на Нотингам (ВИДЕО)

"Изведнъж той започна да удря и това беше малко шокиращо. Дано този човек никога повече не попада на футболен мач”.

Фенът беше заловен, но не достатъчно бързо, за да го спре да удари играчите на Нотингам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА