Last news in Fakti

7 Февруари, 2022 20:00 873 2

Челси, Барселона и Борусия Дортмунд са фаворитите за подписа на защитник от Байерн Мюнхен

  • никлас зюле-
  • байерн мюнхен-
  • челси-
  • борусия дортмунд-
  • барселона

Очаква се съвсем скоро германският национал да вземе своето окончателно решение

Челси, Барселона и Борусия Дортмунд са фаворитите за подписа на защитник от Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Централният защитник на Байерн Мюнхен Никлас Зюле ще изиграе последните си няколко месеца с екипа на „баварците“, след като официално стана ясно, че няма да се споразумее за нов договор с клуба. Това означава, че той ще облече друг екип през лятото, а германското издание Sport1 твърди, че списъкът със заинтересованите е сведен до 3 топ отбора из Европа.

На първо място е английският Челси. Томас Тухел недвусмислено доказа, че ще разчита на своите сънародници в клуба, макар Антонио Рюдигер да го разочарова с намерението си да напусне без пари. Андреас Кристенсен също се смята, че ще го последва, което отваря широко вратите за привличането на нов бранител.

Барселона вече е ясно, че ще премине през дълъг и болезнен период, в който няма да харчи колосални суми за трансфери. „Каталунците“ междувременно е ясно за всички, че имат сериозни проблеми в отбрана, а вкарването на Зюле в центъра преди Марк Андре тер Стеген би донесло сериозно подобрение на възгледите за титулярен състав на Шави от идния сезон.

Борусия Дортмунд пък по традиция е отбор, който захранва с играчи Байерн Мюнхен, въпреки историческото съперничество между двата клуба. Ситуацията с Никлас Зюле обаче дава добра възможност на ръководството на „жълто-черните“, за да си върнат поне малко на „баварците“. Припомняме, че Роберт Левандовски премина със свободен агент на „Алианц Арена“ през 2014 г., въпреки че започна да чупи рекорди с Борусия.

26-годишният германски национал със сигурност ще бъде една от любопитните теми, когато стане време да разберем къде ще продължи кариерата си.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    1 0 Отговор
    тоя е същият кютюк като хари магуайър на мюнчовците. ние се издънихме с лукаку, стига ни!
  • 2 BulGer

    0 0 Отговор
    Деси ,обикновено посоката е Борусия ./ Байерн Мюнч if you know what a meannn. Тъп журналя/