Last news in Fakti

8 Февруари, 2022 10:27 955 2

Черно море с две контроли в сряда - Февруари 2022

  • черно море-
  • дунав русе-
  • созопол-
  • футбол

"Моряците" приемат Дунав Русе и Созопол във Варна

 Черно море с две контроли в сряда - Февруари 2022 - 1
Снимка: ПФК Черно море

Черно море ще изиграе две контроли в сряда, 9 февруари. Съперници на "моряците" ще са отборите на Дунав Русе и Созопол. В проверките треньорът Илиан Илиев ще използва два различни състава, като целта е да натовари еднакво всички футболисти.

Първият за деня спаринг ще е срещу третодивизионния тим от крайдунавския град. Срещата ще е от 12 часа на стадион "Младост" във Варна. Срещу Созопол "зелено-белите" ще играят от 15 часа на стадион "Тича".

До момента през зимната подготовка Черно море проведе четири контроли. Варненци завършиха 3:3 с Добруджа, победиха с по 3:0 Черноморец Балчик и Лудогорец II, а в Румъния надиграха с 3:2 Фарул Констанца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    0 0 Отговор
    Черно море е доста бурно, плажът е пуст и вятърът е силен ‼️
  • 2 Рачо

    0 0 Отговор
    Te в Петлешев ли тренират?