Last news in Fakti

8 Февруари, 2022 21:00 1 384 0

Клоп се прицели в един от суперталантите на Шави

  • гави-
  • барселона-
  • ливърпул

Германецът иска да подсигури бъдещето на Ливърпул

Клоп се прицели в един от суперталантите на Шави - 1
Снимка: БГНЕС

17-годишният Гави от Барселона попада в полезрението на Ливърпул, според испанското издание El Nacional.

Изглежда Юрген Клоп възнамерява да подсигури бъдещето на „мърсисайдци“, като става все по-видимо, че той дава шансове на младите таланти от школата. И все пак отбор с амбициите на Ливърпул няма как да разчита единствено на играчи от свое производство.

Шави обаче едва ли ще се раздели на драго сърце със своята перла в полузащитата. Той обаче трябва да убеди ръководството, че Гави заслужава нов мултимилионен договор, ако иска след 2023 г. той все още да е на „Ноу Камп“.

Младият плеймейкър има по-малко от 30 мача за Барса, но в същото време е считан за национал на Испания под ръководството на Луис Енрике. Това подсказва що за талант е той и какво бъдеще го очаква, ако се опази от контузии.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА